مطالعات نشان می دهد؛
ارتباط افزایش مصرف گوشت با بروز علایم آسم در كودكی
بر اساس گزارش پژوهشگران، مواد موجود در گوشت پخته با افزایش خطر خس خس سینه در کودکان مرتبط می باشد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، پژوهشگران بیمارستان مونت سینای آمریکا دریافتند عادات غذایی در اوایل زندگی ممکنست با خس خس سینه و ابتلاء به بیماری آسم در آینده ارتباط داشته باشد.
در این مطالعه، ۴۳۸۸ کودک ۲ تا ۱۷ ساله از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ تحت نظر بودند و عادات رژیم غذایی والدین و فرزندان شأن مورد نظرسنجی قرار گرفت.
محققان از داده های نظرسنجی برای ارزیابی ارتباط بین AGE رژیم غذایی و فراوانی مصرف گوشت و علایم تنفسی استفاده کردند. آنها دریافتند که مصرف بیشتر AGE بطور قابل توجهی با افزایش احتمال خس خس سینه هم راه است.
محققان معتقدند ترکیبات التهاب زا موسوم به AGE (advanced glycation end-products)، نمونه ای از شاخصهای پرخطر رژیمی در اوایل زندگی هستند که در پیش گیری از بیماریهای التهابی مجاری تنفسی نقش دارند.
«جینگ جن وانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم که مصرف بیشتر AGE های رژیم غذایی که عمدتاً ناشی از مصرف گوشت های غیردریایی است، با افزایش ریسک خس خس سینه در کودکان ارتباط دارد.»
وی در ادامه می افزاید: «تحقیق در مورد شناسایی عوامل رژیم غذایی که بر علایم تنفسی در کودکان تأثیر می گذارد مهم می باشد، برای اینکه این خطرات بطور بالقوه قابل تغییر هستند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب