محققان بریتانیایی می گویند؛
تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر كاهش ناتوانی سالمندان
سرشیر: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است مصرف پروتئین بیشتر باعث كاهش ریسك ناتوانی در سالمندان شده و به آنها كمك می نماید تا به مدت طولانی تری زندگی مستقل داشته باشند.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه نیوكاسل بریتانیا، پروتئین رژیم غذایی روند از بین رفتن توده های عضلانی را با افزایش سن كُند می كند و در نتیجه سالمندان توانایی انجام كارهای روزمره شان حفظ می گردد.
«نانو مندونكا»، سرپرست تیم تقحیق، در این باره می گوید: «یافته های ما از باور فعلی در مورد افزایش مصرف روزانه پروتئین پیشنهادی برای داشتن دوره سالمندی سالم و فعال دفاع می كند.»
در این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۷۰۰ نفر را در دو شهر بریتانیا بررسی كردند. این افراد درسال ۲۰۰۶، ۸۵ ساله بودند. بیشتر از یك چهارم (۲۸ درصد) آنها كمتر از میزان مجاز سفارش شده پروتئین مصرف می كردند.
محققان در طول مدت ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد دریافتند شركت كنندگانی كه در شروع مطالعه، پروتئین بیشتری مصرف می كردند در مقایسه با افرادی كه پروتئین كمتری مصرف كرده بودند، كمتر دچار ناتوانی شده بودند.
به گفته مندونكا، افراد بزرگسال مسن باید به ازای هر ۰.۹۹ كیلوگرم وزن بدن شان، ۱ گرم پروتئین مصرف كنند. بدین معنا كه، یك فرد با وزن ۷۲.۵ كیلوگرم نیاز به مصرف حدود ۵۸ گرم پروتئین در روز دارد. مصرف یك وعده مرغ به میزان یك كیلوگرم حاوی حدود ۳۱ گرم پروتئین است.
منابع خوب پروتئین شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ، محصولات لبنی، حبوبات، و مغزیجات آجیلی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب