محققان توصیه می كنند؛
تاثیر گردو در حفظ سلامت دستگاه گوارش
سرشیر: محققان سفارش می كنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و كاهش خطر سرطان كمك می نماید.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، مصرف گردو با افزایش میزان باكتری های پروبیوتیك روده و كاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همینطور سرطان، از سیستم گوارش محافظت می كند.
یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گردو باعث تغییرشكل جامعه میكروب های روده شده و باعث افزایش قابل توجه باكتری های سودمند روده می گردد.
به گفته محققان، گردو همچون یك پروبیوتیك عمل كرده و به تغذیه و رشد باكتری های كه دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند كمك می نماید.
«لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت كل بدن مرتبط می باشد. مطالعه ما نشان داده است كه گردو باعث تغییراتی در روده می گردد و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراكی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی همچون كاهش ریسك بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط می باشد.»
به گفته محققان، احیانا اجزای بیواكتیو گردو از فاكتورهای دخیل در تولید این فواید هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب