رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛
پیشگیری از بروز ۴۰ درصد سرطان ها با اصلاح سبك زندگی و تغذیه
سرشیر: رئیس سازمان غذا و دارو، با تاكید بر ضرورت آموزش در مورد اصلاح تغذیه، اظهار داشت: با تغییر سبك زندگی در میانسالی از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، غلامرضا اصغری، در مراسم روز جهانی غذا، اضافه كرد: هدف اصلی نامگذاری روز جهانی غذا مقابله با گرسنگی است و توجه به افرادی است كه به علت فقر جان خویش را از دست می دهند و یا دچار صدمه های جسمی می شوند.وی افزود: در كشوری زندگی می نماییم كه به لحاظ تنوع جغرافیایی از نعمات متنوع و پتانسیل مختلف در كشاورزی برخوردار است، باآنكه نمی توانیم بگوییم كسی به علت گرسنگی جان خویش را از دست نمی دهد، اما در كشورهای دیگر گرسنگی، یك تراژدی است.معاون وزیر بهداشت، با اشاره به اینكه یكی از اشكالات جوامع، همچون ایران، الگوی ناسالم مصرف غذا است، خاطرنشان كرد: روز به روز تعداد افراد چاق و به تناسب آن بیماری های غیرواگیری همچون چربی خون، فشار خون، سكته های قلبی و مغزی در كشور افزایش می یابد كه نه تنها باعث رنج انسانی است، بلكه هزینه های سرسام آوری را به نظام سلامت و جامعه تحمیل می كند.وی تصریح كرد: هدف از برگزاری روز جهانی غذا، توجه به مشكلات حاصل از عدم وجود الگوی غذایی مناسب و تغییر سبك تغذیه به همراه تحرك و در نتیجه آن افزایش كیفیت زندگی است.رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه صنایع غذایی كشور به لحاظ تكنولوژی و صنعت در جایگاه قابل قبولی هستند و باعث افتخار كشورند، اظهار داشت: صنایع غذایی، صادر كننده هستند و مدیران، مسئولان و سرمایه گذاران، با تلاش در این عرصه سبب ارزآوری می شوند.وی افزود: یكی از اشكالات حوزه غذا نحوه مصرف مواد غذایی و سبد غذایی مردم است، در این میان آموزش و پرورش هم باید نسبت به مصرف مواد غذایی پرچرب و پرنمك و صدمه زای سلامت در كنار نظام سلامت اخطار داده و افراد را به استفاده از سبزیجات و غلات و حبوبات و الگوی غذایی سالم تشویق كنند تا با تغییر سبك زندگی، در میانسالی فقط بعنوان نمونه، از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود.اصغری با اشاره به اقدامات سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت محصولات غذایی، اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته میزان چربی، قند و نمك محصولات غذایی كاهش یافته و نظارت بر محصولات تراریخته، محصولات وارداتی و مواد خام وارداتی تشدید شده است.معاون وزیربهداشت با اشاره به اینكه سند ایمنی غذا با مشاركت دستگاه ها در حال نهایی شدن است اظهار داشت: این سند با همكاری وزارت جهاد كشاورزی، وزارت بهداشت و...، تدوین و بر این اساس شاهد تحولی در حوزه غذا خواهیم بود.وی با تاكید بر ضرورت ارتقاء سلامت محصولات غذایی، خاطرنشان كرد: باید در شرایط تحریم متفاوت عمل كرده و به صنعت غذا و افزایش تولید كمك نماییم تا هیچ خط تولیدی متوقف نشود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب