آلودگی هوای تهران باد می خواهد نه برف و باران!

آلودگی هوای تهران باد می خواهد نه برف و باران!

به گزارش سرشیر، امروز اغلب مناطق تهران برفی شد و درحالی مردم انتظار هوای پاک برفی را می کشیدند که شاخص کیفیت هوا هم چنان در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، امروز پنجشنبه ۱۵ دی، برف تهران را سفید پوش کرد اما هوا را نتوانست پاک کند.
امروز به جز استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان تمامی مناطق کشور یا بارش باران و یا بارش برف را تجربه کردند. تهران هم برفی بود. با اینحال اما کیفیت هوای پایتخت هم چنان ناسالم برای گروههای حساس بود.
شاخص کیفیت هوای پایتخت عصرگاه امروز و بعد از برف صبحگاهی تغییر چندانی نکرد. تا ساعت ۶ پس از ظهر کیفیت هوا پایتخت با آلاینده شاخص «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» بر روی عدد ۱۴۰ قرار داشت و کیفیت هوا برای گروههای حساس ناسالم بود.
شاید این تصور در میان غالب مردم وجود داشته باشد که با بارش باران یا برف باید کیفیت هوا مناسب شود اما این گونه نیست.
به قول کارشناسان حتی بارش باران در شرایط آلودگی هوا به سبب ترکیب باران با عناصر شیمیایی موجود در هوا بر کاهش آلودگی هوا موثر نخواهد بود چونکه باران تبدیل به باران اسیدی می شود.
به قول محسن روشنی مدیر واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، معمولاً وزش باد با سرعت حداقل چهار یا پنج متر بر ثانیه می تواند «کیفیت هوا» را افزایش دهد اما بارش باران اگر با تهویه مناسب همراه نشود، نمی تواند به بهتر شدن کیفیت هوا کمک نماید.
از طرف دیگر یکی از پدیده هایی که برخی مواقع در شرایط بارش باران رخ می دهد، کم شدن ارتفاع لایه اختلاط هواست، پدیده ای که سبب افزایش غلظت آلاینده هامی شود چونکه کاهش ارتفاع لایه اختلاط، سبب کوچک تر شدن فضای گردش آلاینده ها و در نتیجه افزایش غلظت آنها می شود.
برف و ترافیک نیمه سنگین برخی محورها اما برف امروز سبب سنگینی ترافیک در پنج محور مواصلاتی همچون چالوس و هراز شد.
بنا بر اظهارات سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا امروز ترافیک در محور چالوس در هر دو مسیر رفت و برگشت در حدفاصل شهرستانک تا تونل کندوان پرحجم و نیمه سنگین بود. همینطور وضعیتی مشابه در هر دو مسیر رفت و برگشت در محور هراز در محدوده آب اسک هم وجود داشت.
وی همین طور با اعلان اینکه در شرایط بارش برف و باران سفارش می شود رانندگان از انجام سفرهای غیرضروری پرهیز کنند، سفارش کرده است: در شرایط زمستانی لازم است که رانندگان حتما تجهیزات زمستانی و بخصوص زنجیرچرخ به همراه داشته باشند و از آن در جاده ها و گردنه های برفگیر بهره گیرند. پربودن باک خودرو در آغاز سفر و همراه داشتن موادغذایی کافی و لباس گرم هم از دیگر مواردی است که برای سفر در روزهای زمستان سفارش می شود. در حین رانندگی به هنگام بارش برف و باران هم رانندگی با سرعت مطمئنه، رعایت فاصله طولی و پرهیز از سرعت و سبقت غیر مجاز اخطار همیشگی پلیس به رانندگان است.
۷ سفارش برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات از دیگر خبرهای پر بازدید امروز سرویس اجتماعی ایسنا، خبری با تیتر «۷ سفارش برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات» بود.
از هر ۱۰۰ مرد بالای ۶۰ سال شش نفر پیش از سن ۷۰ سالگی به سرطان پروستات مبتلا می شوند و این آماری است که مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای آمریکا اعلام نموده است.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، مصرف سویا و چای، خوردن دانه کدو تنبل، گنجاندن ماهی در رژیم غذایی، مصرف هرچه بیشتر گوجه فرنگی، محدود کردن مصرف چربی های اشباع، کاهش مصرف مکمل های غذایی و مشورت پزشک در رابطه با مصرف آسپرین هفت نکته ای است برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات باید رعایت شود.
لو رفتن سوالات امتحان نهایی؛ دانه پاشی برای کنکور! در ۱۰ روز اخیر اخباری در خصوص انتشار سوالات از سر جلسه امتحان در کانال های تلگرامی، درست چند دقیقه پس از شروع جلسه، پخش و همه گیر شد که نگرانیهای بسیاری را در خصوص به مخاطره افتادن امنیت آزمون ها به همراه داشت.
یکی از مدرسان کنکور در گفت وگویی با ایسنا، در رابطه با مبالغ فروش سؤالات اظهار داشت: «فروش سؤالات امتحان نهایی مجانی است، درآمدشان از ثبت نام فریب خوردگانی است که برای کنکور به این ها اطمینان می دهند. قیمت واقعی ها، یک میلیارد تومان و دله دزدها از ۲۰ میلیون تومان به بالاست. متأسفانه این پول ها برای پولدارها پولی نیست»، «تقلب در امنیت کامل برگزار شد، بچه ها هیچ مشکلی نداشتن، امنیت براشون مهیا بود، دم مسئولین گرم.»
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، مسؤلان آموزش و پرورش و دست اندرکاران برگزاری امتحانات نهایی، بارها تاکید کرده اند که امنیت طراحی و ارسال سؤالات امتحانات نهایی به صورت کامل برقرار و احتمال این که سؤالات آزمون پیش از رسیدن به سر جلسه لو برود، به صفر رسیده است اما تقلب هایی که اخیراً در سر جلسات آزمون به سبب حمل موبایل و ریز ابزارهای جاسوسی و مانند آن رخ می دهد، نیازمند تشدید مراقبت ها و همراهی و همکاری دستگاه های دیگر از وزارت ارتباطات گرفته تا نیروی انتظامی و سازمان برنامه وبودجه را به منظور تأمین ابزارهای نظارتی می طلبد تا وزارت آموزش و پرورش بتواند امنیت امتحانات نهایی که به صورت جدی با سرنوشت چند صد هزار داوطلب کنکور گره خورده را به صورت کامل برقرار کند.
چونکه بنظر می رسد علیرغم اظهارات قبلی پلیس و وزارت آموزش وپرورش، امکان تقلب بعد از دسترسی به سؤالات و پاسخ آزمون ها در کانال های تلگرامی هنوز به صورت کامل با تمهیدات فوری انجام شده ازجمله تأمین سیگنال یاب برای حوزه های امتحانی، از بین نرفته، ضمن آنکه آموزش و پرورش هنوز به این پرسش ها پاسخ نداده که آیا همه متقلبان و متخلفان چند آزمون قبلی شناسایی و با آنها برخورد شده است؟ میزان و ابعاد تخلف چه قدر بوده و با فرض مشخص نبودن متقلبان و عدم امکان شناسایی و دسترسی به آنها، باتوجه به محرز شدن تقلب ها، در برگزاری امتحانات نهایی تجدیدنظر خواهد شد؟.
پنج خبر پربازدید سرویس اجتماعی ایسنا:
۷ سفارش برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات
آیا بارش باران تهران را از آلودگی هوا نجات می دهد؟
«تقلب» در«امنیت کامل»!؟/دون پاشی کانالها برای فروش سوالات کنکور دیماه از۲۰ میلیون تا یک میلیارد
بارش باران در اکثر مناطق کشور/ «رگبار» در جنوب و «برف» در ارتفاعات
بارش برف و باران در جاده های ۲۱ استان/ ترافیک نیمه سنگین در ۵ محور




منبع:

1401/10/16
13:23:35
5.0 / 5
447
تگهای خبر: آلودگی , آموزش , بهداشت , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر