یك متخصص تغذیه تاكید كرد؛
نقش تغذیه در ایام كرونا
به گزارش سرشیر متخصص تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به عوامل گوناگونی كه بر سیستم ایمنی بدن اثرگذار است، لزوم تغذیه سالم در ایام كرونایی را مورد تاكید قرار داد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، منصور رضایی، با اشاره به اینكه عوامل گوناگونی بر سیستم ایمنی بدن اثرگذار می باشد، اضافه كرد: داشتن روحیه قوی، شادی، خواب كافی و تغذیه مناسب از مهم ترین عوامل مؤثر بر سیستم ایمنی افراد است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، تصریح كرد: در بحث تغذیه مواردی وجود دارد كه اگر چنانچه این سفارش ها رعایت شود سیستم ایمنی به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا خواهد نمود. رضایی با تاكید بر اینكه دریافت كافی انرژی فاكتور اساسی در تغذیه به حساب می آید، اظهار داشت: دریافت منابع پروتئینی خصوصاً در افرادی كه مبتلا به ویروس كرونا شده اند لزوم دارد، افراد لازم است برای ارتقا سیستم ایمنی بدن خود از انواع مغزها، حبوبات و گوشت كاملاً پخته كه منابع غنی پروتئین هستند، استفاده كنند. این متخصص تغذیه پرهیز از استفاده گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و انواع كباب ها را سفارش كرد و توضیح داد: كباب انواع گوشت به علت نیم پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش خواهد داد. ایشان در ادامه با تاكید بر مصرف تخم مرغ، اظهار داشت: تخم مرغ یكی از مفید ترین مواد غذایی است كه سبب ارتقا سیستم ایمنی می شود و مهم ترین نكته ای كه باید درباره این منبع غذایی غنی از پروتئین رعایت شود، پخته شدن كامل آن است. استفاده از غذاهای سهل الهضم برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن، سفارش دیگر وی به مردم بود. رضایی با اشاره به شیوع كرونا، اظهار داشت: غذاهای سنتی ایرانی همانند خورش فسنجان غذایی سهل الهضم، منبع سرشار از پروتئین و كمك كننده به سیستم ایمنی بدن است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، با اشاره به اینكه این روزها باورهای غلطی درباره مصرف لبنیات در كشور شایع شده توضیح داد: هیچ گروه از مواد غذایی جایگزین گروه های دیگر نمی تواند باشد، ازاین رو باید برای ارتقا سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات هم در سبد غذایی اضافه شود. مصرف شیر با مكمل هایی نظیر عسل، خرما و یا موز سفارش دیگر این متخصص تغذیه برای كمك به سیستم ایمنی بدن در ایام سخت كرونایی بود. رضایی در ادامه خاطرنشان كرد: به صورت كلی پروتئین ها و مصرف فراوان مایعات باید به صورت روزانه استفاده گردد و افراد تاجایی كه امكان دارد باید از مصرف غذاهای رستورانی پرهیز كنند. وی، تنوع غذایی و مصرف مواد غذایی تازه را از جانب مردم مورد توجه قرار داد و تصریح كرد: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی شامل میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری می باشد. در مورد میوه جات و سبزی ها حتما این نكته مورد توجه قرار گیرد كه این گروه غنی از ویتامین ها باید كاملاً قابل شستشو و ضدعفونی كردن باشند كه در این فهرست مركبات و موز از اهمیت بالایی برخوردار می باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب