بایدها و نبایدهای خوراکی در هنگام مبتلا شدن به آنفلوآنزا

بایدها و نبایدهای خوراکی در هنگام مبتلا شدن به آنفلوآنزا

به گزارش سرشیر، معمولاً هنگام آنفلوآنزا اشتها کاسته می شود، اما هر بار که غذا می خورید بهتر است خوراکی هایی انتخاب کنید که انرژی و مواد مغذی ضروری جهت بهبود شما را فراهم نمایند.


به گزارش سرشیر به نقل از وبدا، معمولا هنگام آنفلوآنزا اشتها کاسته می شود، اما هر بار که غذا می خورید بهتر است خوراکی هایی انتخاب کنید که انرژی و مواد مغذی ضروری جهت بهبود شما را فراهم آورند. در ادامه به مرور بهترین انتخاب ها هنگام ابتلاء به آنفلوآنزا می پردازیم. همینطور بررسی مواردی که باید از آنها اجتناب کرد. آبرسانی کافی هنگام ابتلاء به آنفلوآنزا اهمیت بالای ی در بهبود بیمار دارد، برای اینکه تب، عرق کردن و کاهش اشتها احتمال کم آبی بدن را بیشتر می کند. آب همچنان بهترین انتخاب برای جبران مایعات بدن است و مانند یک سم زدای طبیعی عمل می کند. در عین حال، نوشیدنی هایی مانند آبگوشت، چای زنجبیل، دمنوش های گیاهی همراه با عسل، چای عسل و لیمو و آبمیوه های طبیعی بدون شکر افزوده نیز می توانند در این دوره مفید باشند. مصرف غذاهای سبک و مغذی روند بهبود را سرعت می بخشد. آبگوشت و سوپ مرغ به علت داشتن مایعات، الکترولیت ها، پروتئین و ویتامین ها، از اصلی ترین غذاهای سفارش شده به شمار می روند. سیر نیز به علت خواص ضدویروسی و تقویت کننده ایمنی مورد توجه است. سبزیجات برگ سبز، بروکلی، ماست پروبیوتیک و منابع ویتامین های C و D همچون غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی هستند. همینطور مصرف جو دوسر به علت داشتن فیبر، آهن، روی و پروتئین مفید گزارش شده است. ادویه هایی مانند زنجبیل و زردچوبه خاصیت ضدالتهابی دارند و فلفل تند و ترب کوهی می توانند به باز شدن سینوس ها کمک کنند. در مقابل، مصرف غذاهای چرب و سنگین مانند فست فود و سرخ کردنی ها، قندهای ساده همچون نوشابه و شیرینی و نیز غذاهای بسیار فرآوری شده سفارش نمی گردد. برخی افراد امکان دارد در دوران بیماری با مصرف زیاد لبنیات گرفتار مشکل هضم شوند. کودکان بیشتر در معرض کم آبی قرار دارند و ضروری است در فواصل منظم مایعات دریافت نمایند. استفاده از بستنی یخی یا یخ دربهشت طبیعی می تواند به کاهش ناراحتی گلو کمک نماید. متخصصان همینطور بر نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از ابتلاء به آنفلوآنزا تاکید می کنند. ویتامین C، ویتامین D، روی، سلنیوم، آهن، انواع پروتئین ها و نیز منابع پروبیوتیک و پری بیوتیک از مهم ترین مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی معرفی شده اند. استراحت، دریافت کافی مایعات و مصرف غذاهای مغذی سه رکن اصلی بهبود آنفلوآنزا شمرده می شود و در صورتیکه علایم شدید شوند یا بیش از اندازه معمول ادامه پیدا کنند، مراجعه به پزشک ضروری می باشد.
بطور خلاصه، برخی افراد امکان دارد در دوران بیماری با مصرف زیاد لبنیات گرفتار مشکل هضم شوند. استفاده از بستنی یخی یا یخ دربهشت طبیعی می تواند به کاهش ناراحتی گلو کمک کند.
1404/09/11
15:40:10
5.0 / 5
11
تگهای خبر: بهبود , پزشك , تخصص , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۲ بعلاوه ۵
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر