تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری

تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری

سرشیر: هم زمان با ایام محرم، وزارت بهداشت بر رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری برای حفظ سلامت عزاداران تاکید کرد.


به گزارش سرشیر به نقل از وبدا، با آغاز ایام سوگواری ماه محرم و افزایش تهیه و توزیع غذای نذری در سطح کشور، وزارت بهداشت بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تمام مراحل تهیه، پخت و توزیع غذا تاکید کرد و هدف از این سفارش ها، جلوگیری از بروز بیماری های در رابطه با غذا و حفظ سلامت عزاداران است. در این راستا، سفارش می شود که گوشت و برنج به شکل کامل پخته شوند و از مصرف غذاهای نیم پز یا مانده به شکل جدی پرهیز شود. همینطور نگهداری طولانی غذا در دمای محیط می تواند خطر رشد میکروارگانیسم ها را افزایش دهد؛ ازاین رو باید از این کار خودداری شود. برای بسته بندی و توزیع غذا، استفاده از ظروف یکبار مصرف مناسب، ترجیحاً از نوع گیاهی یا آلومینیومی و مقاوم در مقابل حرارت، سفارش می شود و تماس مستقیم دست با غذا هم باید به صورت کامل اجتناب شود و فرایند پخت و توزیع تنها توسط اشخاصی که از سلامت کامل برخوردار بوده و فاقد هرگونه علایم بیماری هستند انجام گیرد. وجود سیستم تهویه مناسب همچون پنجره، هواکش یا فن در محل پخت غذا ضروری می باشد. همینطور باید وسایل و ظروف آشپزخانه روزانه شسته و ضدعفونی شوند و از آب سالم و بهداشتی برای پخت، شرب، وضو و شست وشو استفاده گردد. در کنار این موارد، دفع بهداشتی فاضلاب و زباله ها از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و باید از تجمع زباله و پسماند در اطراف محل تهیه یا توزیع غذا جلوگیری شود و اطمینان از سلامت آب آشامیدنی مورد استفاده هم یکی از مهم ترین اصولی است که سلامت عمومی را تضمین می نماید. رعایت این نکات بهداشتی، ضمن ارتقاء کیفیت خدمات نذری، نقش مؤثری در حفظ سلامت عمومی جامعه و جلوگیری از بروز بیماری ها ایفا می کند و اقدامی مسئولانه در کنار عمل خیر تلقی می شود.


منبع:

1404/04/16
19:41:42
5.0 / 5
211
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , سالم , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر