استاندار قم:

نظارت ها بر اعمال محدودیت های كرونایی در قم شدیدتر شود

نظارت ها بر اعمال محدودیت های كرونایی در قم شدیدتر شود

به گزارش سرشیر استاندار قم با تکیه بر پا برجا بودن محدودیت های کرونایی مطابق با شرایط زرد در این استان اظهار داشت: باید نظارت ها بر اعمال محدودیت ها شدیدتر و جدی تر شود تا شاهد آغاز موج جدید بیماری نباشیم.


بهرام سرمست روز شنبه در انتها جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به صورت ویدیو کنفرانس در آن شرکت کرده بود در گفت و گو با خبرنگاران عنوان کرد: طبق گزارش هایی که در این نشست عرضه شد، موج جدیدی در بعضی کشورهای دنیا همچون در استانهای جنوبی کشور رخ داده که جای اخطار و اخطار دارد و باید از عادی انگاری و سهل انگاری پرهیز نماییم.
وی همینطور ضمن اشاره به گزارش داده شده در مورد میزان رعایت پروتکل ها در روز انتخابات اظهار داشت: خوشبختانه مردم به خوبی رعایت کردند و ماموران بهداشت و اعضای هیات های نظارت و مراقبت هم بیشترین مراقبت ها را انجام دادند تا افراد مختلف در شرایط بهداشتی در رای گیری شرکت نمایند.
استاندار قم در ادامه عملکرد این استان در مبحث نظارت بر پروتکلهای بهداشتی در انتخابات اخیر را هم خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: امر انتخابات با نهایت بهداشت و رعایت دستورالعمل های بهداشتی انجام شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به تزریق دُز اول واکسن کووبرکت به رهبر معظم انقلاب اهمیت این اقدام را بعنوان یک الگوی موثر برای جامعه مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: ستاد کرونا بنا دارد در کنار استفاده از واکسن داخلی، واردات واکسن را هم ادامه دهد و برنامه واکسیناسیون برای سنین برنامه ریزی شده هم اجرا شود.
وی بیان نمود: ماموران بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با جدیت زیاد اجرای طرح واکسیناسیون کرونا را در دستور کار خود قرار دادند و آنرا دنبال می کنند.
از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در قم حدود ۶۱ هزار دُز واکسن تزریق شده است.
قم از روز بیست و نهم خردادماه از منطقه نارنجی وارد منطقه زرد کرونایی شد.
ویروس کرونا باعث بیماری عفونی «کووید۱۹» می شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بعنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام نمود. «کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و همچون راه های انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان سفارش می کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خویش را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا؛ رعایت شیوه نامه های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله گذاری اجتماعی» سفارش شده است. شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می توانند با شماره تلفن های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir رجوع کنند.
همه ایرانی ها می توانند با رفتن به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https: //salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در ارتباط با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه رجوع و خدمات «رایگان» دریافت نمایند.



منبع:

1400/04/06
11:32:30
5.0 / 5
870
تگهای خبر: ارزیابی , بهداشت , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر