تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم
به گزارش سرشیر، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تشدید نظارت ها بر نحوه طبخ و توزیع نذری ها و فعالیت ایستگاههای صلواتی در سرتاسر کشور اطلاع داد.
محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر از تشدید نظارت ها بر سلامت نذری ها و ایستگاه های صلواتی در روزهای محرم و صفر آگاهی داد و اظهار داشت: از قبل از آغاز ماه محرم، ابلاغیه ای به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شده و تمرکز ویژه ای بر کنترل و بازرسی مراسم های این ایام درنظر گرفته شده است. وی ادامه داد: با توجه به این که در این ماه ها، هیأت های مذهبی و مساجد با شور بیشتری به برگزاری مراسم های عزاداری و طبخ و توزیع نذورات می پردازند، بازرسی های بهداشتی هم با همین رویکرد شروع شده تا از سلامت غذاهای نذری که در اختیار مردم قرار می گیرد، اطمینان حاصل شود. فرهادی اضافه کرد: هدف ما نه فقط نظارت، بلکه کمک به هیأت ها و مساجد است تا نذری هایی که تهیه می کنند، بصورت سالم و بهداشتی بین مردم توزیع شود و در عین حال، مراسم عزاداری هم باکیفیت و سلامت اجرا شود. به گفته ی ایشان، کارشناسان بهداشت محیط در سراسر کشور، خصوصاً در دهه اول محرم، ایام اربعین و تا ۲۸ صفر، بطور مستمر به نظارت بر این کارها خواهند پرداخت. ایشان سپس تاکید کرد: از هیأت ها و مساجدی که خودشان مبادرت به طبخ غذا می کنند، خواسته ایم که از آشپزان و کادر حرفه ای استفاده کنند؛ افرادی که سابقه کار در رستوران ها و هتل ها دارند و دارای کارت بهداشت معتبر هستند. در صورت استفاده از افراد متفرقه، لازم است حتما با نزدیک ترین مرکز بهداشت منطقه خود هماهنگ باشند، نسبت به دریافت کارت بهداشت یا حداقل چکاپ سلامت اقدام نمایند تا از انتقال احتمالی بیماریهای گوارشی و روده ای جلوگیری شود. فرهادی در آخر اظهار داشت: سلامت مردم در این ایام اهمیت دوچندانی دارد و همکاران ما در مراکز بهداشت، آمادگی کامل دارند تا در کنار هیأت ها و مردم، مراسم های عزاداری را با حفظ استانداردهای بهداشتی همراهی و پشتیبانی کنند.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب