ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه

ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه

به گزارش سرشیر، مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی اظهار داشت: آموزش عمومی درباره ی ارزیابی حسی محصولات غذایی، به تضمین ایمنی در زندگی روزمره کمک می نماید.


به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اضافه کرد: ارزیابی حسی به مردم این امکان را می دهد که بدون تجهیزات خاص، تا حدودی کیفیت مواد غذایی را تشخیص دهند و با آگاهی نسبت به خرید و مصرف اقدام نمایند وی اضافه کرد: خیلی از محصولات، بااینکه از نظر شیمیایی و میکروبی مطابق ضوابط هستند، اما ممکنست ظاهری غیرقابل قبول داشته باشند. آموزش روش های تشخیص این موارد، ضرورت دارد. انصاری با اشاره به تجربه روزمره مردم در خرید محصولاتی مانند برنج و چای، اظهار داشت: باید شاخص هایی مانند بو، رنگ، بافت و ظاهر کلی را بصورت ساده آموزش دهیم تا هر فرد بتواند تشخیص اولیه ای از سلامت کالا داشته باشد. وی اشاره کرد: ارزیابی حسی مکمل آزمون های آزمایشگاهی است و می تواند به عنوان راهی مردمی برای پیشرفت ایمنی غذایی ترویج داده شود.


منبع:

1404/04/17
13:30:47
5.0 / 5
20
تگهای خبر: آموزش , ارزیابی , پزشك , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۴ بعلاوه ۵
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر