سلامت غذا در ۵۶۰ لابراتوار کشور کنترل می شود

سلامت غذا در ۵۶۰ لابراتوار کشور کنترل می شود

به گزارش سرشیر، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: عمومی سازی ارزیابی محصولات غذایی، ضمن کاهش سودجویی ها، نقش برجسته ی در پیشرفت ایمنی فرآورده های مصرفی دارد.


به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اظهار داشت: بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد. وی ادامه داد: شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ لابراتوار فعال در بخش های خصوصی، دولتی و کارخانه های تولیدی است که برمبنای استانداردهای ملی و بین المللی، فرآورده های غذایی را ارزیابی می کنند. انصاری با تکیه بر این که ایمنی غذا تنها به فاکتورهای عددی و رسمی محدود نمی گردد، اضافه کرد: در بعضی موارد ممکنست محصولی از نظر ضوابط بطورکامل قابل قبول باشد اما ظاهر یا بوی نامطبوعی داشته باشد که نشان از افت کیفی یا مشکلات احتمالی دارد. به گفته ی ایشان، برای کنترل کیفیت مؤثر، فقط انجام آزمون های فنی کافی نیست و باید به سوی نظارت های حسی و میدانی نیز حرکت کرد. انصاری اشاره کرد: آگاه سازی عمومی بوسیله آموزش نحوه ارزیابی ساده و حسی می تواند توان تشخیص مردم را افزایش داده و جلوی عرضه محصولات نامرغوب را بگیرد.


منبع:

1404/04/13
13:26:43
5.0 / 5
19
تگهای خبر: آموزش , ارزیابی , تولید , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۶ بعلاوه ۲
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر