اعلام نتایج مطالعه روی چند واكسن كرونا

اعلام نتایج مطالعه روی چند واكسن كرونا

مشاور وزیر بهداشت نتایج مطالعات در حال انجام بر روی چند واکسن کرونا را اعلام نمود.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، دکتر جمشیدی در نشستی با خبرنگاران در حاشیه مراسم شروع مطالعات بالینی فاز ۲ و ۳ واکسن کووایران برکت با اعلان اینکه خداوند را شاکریم که به همت دانشمندان جوان، مشارکت داوطلبین و حمایت گسترده ستاد اجرائی فرمان امام فاز اول مطالعات بالینی واکسن کووایران برکت با موفقیت سپری شد اظهار داشت: از امروز فاز دو و سوم کارآزمایی بالینی شروع شده است.

وی ادامه داد: اما علاوه بر واکسن پلت فرم غیرفعالی که حالا فاز دو و سه آنرا شروع می نماییم، در ستاد اجرائی همزمان فرآیند تولید واکسن را جلو بردیم و پس از ۸۳ روز حدود ۸۳ درصد از فاز آماده سازی ساختمان در بخش صنعتی پیش رفته و سایت تولید در بخش نیمه صنعتی هم کاملا آماده است و تولید از امروز شروع شده است.

جمشیدی با اعلان اینکه تجهیزات در سایت تولید صنعتی در حال نصب است و امیدوار هستیم در زمانبندی مشخص شده کار را عملیاتی نماییم اظهار داشت: کار در بخش نرم افزاری و تحقیق و توسعه بسیار عالی پیش می رود. بدین سبب در مجموع درباره واکسنی که امروز شاهد فاز ۲ و ۳ آن هستیم هم در بخش تولید و هم در بخش تحقیق و توسعه کار خوب پیش می رود.

مشاور وزیر بهداشت اضافه کرد: کار دیگری که در ستاد صورت گرفت تولید واکسن «دی ان ای» است که تکنولوژی بسیار پیشرفته ای دارد. مراحل تحقیقاتی واکسن دی ان ای روی حیوان انجام شده و نتایج خوبی داشته و خوشبختانه پروژه ای که چهار سال قبل برای تولید واکسن آغاز نموده بودیم امروز دقیقا با واکسن دی ان ای هماهنگ شده است و تا اختتام فروردین امکان تولید دهها هزار دوز واحد واکسن دی ان ای وجود دارد.

وی افزود: پروپوزال واکسن دی ان ای را به سازمان غذا و دارو ارسال کرده ایم. درباره واکسن «ام آر ان ای» که همان واکسنی است که فایزر آمریکا هم دارد می سازد خوب جلو رفته ایم و روی حیوان بسیار عالی جواب داده است و پروپوزال تست انسانی اش را به سازمان غذا و دارو ارایه داده ایم و امید است تایید و کار شروع شود.

جمشیدی با اعلان اینکه نهایتا یک کار خوب دیگری در کشور ما صورت گرفت که تهیه واکسن از سلول مزانشیم است اظهار داشت: این کار در دنیا کمتر انجام شده اما چون در ایران تجربه خوبی روی سلول درمانی داشتیم این پروژه را هم روی موش و هم میمون انجام دادیم که نتایج خوبی داشته و امید است بتوانیم این کار جدید را هم انجام دهیم.

مشاور وزیر بهداشت اضافه کرد: نگرانی درباره این نوع واکسن این بود که هسته سلول بعدا مشکلاتی را روی بدن بوجود آورد که با یک متدلوژی خوب هسته سلول ها از بین رفت و «پروتئین اس» روی این سلول ها بیان شد که در حقیقت مشخصه ویروس کروناست و امیدوار هستیم مسیر جدیدی روی بشر باز کند.

جمشیدی اضافه کرد: در نظرسنجی ها ۷۵ درصد مردم گفته اند آماده تزریق واکسن کووایران برکت هستند و این اعتماد دارد بیشتر می شود.

بگفته وی تا کنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار دوز واکسن خارجی وارد ایران شده و این روند ادامه خواهد یافت.




1399/12/25
22:34:07
0.0 / 5
1091
تگهای خبر: بهداشت , تجربه , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر