شرایط سلامت سالادهای فروشگاهی
به گزارش سرشیر، سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، سفارش هایی درباره ی تازگی، ظاهر و شرایط نگهداری سالادهای بسته بندی شده ارائه نمود.
به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، محمدرضا نصیری اظهار داشت: سالادهای فروشگاهی و صنعتی باید از نظر تازگی و سلامت بررسی شوند؛ به شکلی که برگ ها شاداب، بدون پژمردگی یا لکه های قهوه ای بوده و بسته بندی ها هم سالم و پلمپ باشند. وی با اشاره به اهمیت توجه به تاریخ تولید و انقضا، اضافه کرد: در صورتیکه تولیدکننده روی بسته اعلام نموده محصول شسته شده و آماده مصرف است، احتیاجی به شست وشو نیست؛ اما در مواردی که چنین اطلاعاتی درج نشده یا معین نمی باشد، سفارش می شود سالاد پیش از مصرف با آب سالم شسته شود. نصیری همینطور بر لزوم بررسی سس ها و افزودنی های همراه برخی سالادها تاکید کرد و اظهار داشت: محصولاتی که بیشتر از چند ساعت در دمای محیط مانده یا علایم فساد دارند، به هیچ عنوان نباید مصرف شوند. وی اشاره کرد: بعد از باز کردن بسته، نگهداری سالاد در یخچال و مصرف سریع آن ضروری می باشد.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب