معاون بهداشت وزارت بهداشت عنوان كرد:
راهكار اصلی كاهش نمك نان ها، بازبینی در كیفیت گندم و آرد
سرشیر: معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، علیرضا رئیسی، درباب شوری نان ها بعنوان قوت غالب ایرانیان، اشاره كرد: یكی از راهكارهای عملی برای كنترل و كاهش مصرف نمك، این است كه نمك مصرفی قوت غالب مردم كاهش پیدا كند. این مساله راهكاری است كه در كشورهای دنیا نیز عملیاتی شده است.
وی اضافه كرد: در كشور ما نیز یكی از غذاهایی كه مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یكی از بهترین راهكارها، رفتن به سمت تولید نان های صنعتی است؛ چونكه در نان های صنعتی می توان كنترل بهتری بر میزان نمك مصرفی انجام داد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت اشاره كرد: متاسفانه در كشور ما نان های سنتی طرفدار زیادی دارد. این مساله ایراد ندارد، اما مشكل اینجا است كه كنترل نمك در تولید نان های سنتی خیلی مشكل است. از طرفی، بگفته صنف نانوایی ها، به سبب نامناسب بودن كیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمك بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند.
رئیسی بیان كرد: در این زمینه نظارت ها و كنترل های خیلی از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام می شود. با نانوایی های متخلف برخورد شده و برخی از آنها نیز پلمپ شده اند. اما این برخوردها، راهكار اصلی سوژه نیست، بلكه راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب