چند سفارش برای تسکین سردرد استرسی

چند سفارش برای تسکین سردرد استرسی

سرشیر: سرشیر: آیا استرس می تواند موجب سردرد شود؟ بله؛ در حقیقت شایع ترین نوع سردرد، سردرد تنشی است که به عنوان سردرد استرسی نیز شناخته می شود.


به گزارش سرشیر به نقل از نشریه پزشکی Consumer Healthday، سردردهای تنشی ممکنست اپیزودیک باشند؛ به این معنا که کمتر از ۱۵ روز در ماه رخ می دهند. بگفته کارشناسان کلینیک کلیولند، اگر این سردرد بیش از ۱۵ روز در ماه برای بیش از سه ماه متوالی رخ دهد، سردرد تنشی مزمن نامیده می شود.
استرس موجب واکنش جنگ وگریز در بدن شده و سپس تغییرات فیزیکی را تحریک می کند که می تواند منجر به سردرد شود.
عوامل استرس زای روانی و فیزیکی مانند نشستن طولانی مدت با وضعیت نامناسب یا فشاردادن چشم ها نیز می توانند موجب سردردهای استرس زا شوند. درد به طور معمول خفیف تا متوسط ​​است و احساس می شود که کمربند پهنی در اطراف سر سفت شده یا هر دو طرف سر به هم فشرده می شوند. درمان های معمولی این نوع سردرد شامل موارد زیر است:
ـ داروهای مسکن بدون نسخه مانند آسپرین، ایبوپروفن یا استامینوفن
ـ کاهش تنش عضلانی در نواحی سفت گردن و شانه با ماساژ، گرما یا یخ
ـ مهارتهای آرام سازی مانند یوگا یا مدیتیشن (می توانید با بهره گیری از کتاب ها، فیلم ها یا اپلیکیشن ها، مهارتهای تمدد اعصاب را در کلاس ها یا در خانه یاد بگیرید)
ـ تمرینات تنفس عمیق
ـ آموزش بیوفیدبک. این تکنیک به شما می آموزد که تعدادی از واکنش های بدن را کنترل کنید. این کار به کاهش درد کمک می نماید. در طول یک جلسه بیوفیدبک، شما به دستگاه هایی متصل هستید که عملکردهای بدن مانند تنش عضلانی، ضربان قلب و فشار خون را نظارت می کنند و به شما بازخورد می دهند. سپس یاد می گیرید که چگونه تنش عضلانی و ضربان قلب و نفس خودرا کاهش دهید.
با اینحال اگر علایم ادامه یافت، با یک پزشک حتما باید مشورت کنید.
شما باید برای پیش گیری از این نوع سردرد، با محرک های سردرد خود آشنا شوید. به عنوان مثال، اگر احساس کردید که تحریک پذیر یا مضطرب هستید، بررسی کنید که در زندگی شما چه اتفاقی می افتد که موجب این احساسات می شود. اهتمام کنید در طبیعت استراحت کنید تا چرخه استرس را متوقف کنید. مطالعه ای از دانشگاه کرنل که اخیراً در مجله Frontiers in Psychology پخش شده، نشان میدهد که تنها ۱۰ دقیقه وقت در فضای باز می تواند بطور قابل توجهی استرس را کم کند و بهزیستی را بهبود بخشد.
داشتن یک سبک زندگی سالم که شامل فعالیت بدنی، غذاهای سالم، محدودکردن کافئین و شکر، مصرف کافی آب، خواب خوب و... نیز به کاهش سردردهای تنشی کمک می نماید.



1402/02/26
13:30:16
5.0 / 5
360
تگهای خبر: آموزش , بهبود , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر