مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان كرد؛

راهكارهای تقویت سیستم ایمنی بدن در قرنطینه خانگی

راهكارهای تقویت سیستم ایمنی بدن در قرنطینه خانگی

به گزارش سرشیر مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درباره راهکارهای استفاده از فرصت در خانه ماندن برای تقویت سیستم ایمنی در دوران انتشار کرونا توضیح داد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، با اعلان اینکه ضرورت ماندن در منزل در دوران همه گیری کرونا، منجر به عاداتی همچون عدم تحرک کافی و نپرداختن به ورزش، به هم خوردن خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب می شود، اظهار نمود: این عوامل خطر می توانند سبب چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدید کننده بیماریهای غیر واگیر شده و در نهایت ریسک ابتلاء فرد به کرونا را بالا برند. وی افزود: در حقیقت بر هم خوردن کنترل فشار خون، چربی و قند خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت و یا افرادی که زمینه این بیماریها را دارند نیز از تبعات بی تحرکی و تغذیه نامناسب است. عبداللهی با تاکید بر اینکه روزهای ماندن در خانه برای پیش گیری از مبتلاشدن و یا انتقال ویروس کرونا می تواند فرصت بسیار خوبی برای اصلاح عادات تغذیه ای نادرست و یادگیری الگوی غذایی سالم باشد، اشاره کرد: بدین سان با رعایت برخی موارد می توان تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کرد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلان اینکه انجام برخی عادت ها هنگام طولانی ماندن در خانه سلامت افراد را تهدید می کنند، افزود: مصرف بیش از اندازه فست فودها، مواد قندی، افزایش ریزه خواری و مصرف تنقلاتی که ارزش غذایی کمی دارند و به هم خوردن نظم خواب همچون رفتارهایی هستند که سلامت افراد را در این دوران به خطر می اندازند. وی با اشاره به اینکه برای پیش گیری از این تهدیدها و استفاده از فرصت در خانه ماندن برای بهبود شیوه زندگی و حفظ و ارتقای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماریها می توان اقدامات گوناگونی را انجام داد، اضافه کرد: با مصرف وعده های غذایی اصلی در ساعات مشخص، خوردن دو وعده میوه، سبزی خوردن و سالاد، کاهش مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه و عدم مصرف خودسرانه مکمل های مولتی ویتامین سیستم ایمنی بدن خودرا در وضعیت کنونی تقویت کنید. عبداللهی با اعلان اینکه نوشیدن روزانه آب و نوشیدنی های بدون قند در طول روز نباید فراموش شود، گفت: هر فرد در روز باید بطور معمول هشت لیوان آب و مایعات مناسب دریافت کند اما توجه داشته باشید که از نوشیدن مقادیر زیاد قهوه، چای و خصوصاً نوشابه های کافئین دار و نوشیدنی های انرژی زا خودداری کنید برای اینکه ممکنست به کمبود آب بدن منجر شود؛ چای کمرنگ، انواع دمنوش های گیاهی در حد متعادل نیز مفید می باشد.

1399/10/09
23:39:09
5.0 / 5
1054
تگهای خبر: بهبود , بهداشت , بیماران , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر