در نشست تخصصی امنیت غذایی و تغذیه مطرح شد؛
عرضه گزارش كاهش آلاینده ها در 8 محصول مهم كشاورزی
به گزارش سرشیر گزارش پایش طرح ارتقای سلامت و كاهش آلاینده ها در هشت محصول مهم كشاورزی در نشست كارگروه تخصصی امنیت غدایی و تغذیه عرضه شد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، با عنایت به مأموریت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در جهت گردآوری گزارش عملكرد مصوبه شماره ۶ نشست پانزدهم شورایعالی از دستگاه های ذی ربط و عرضه نتیجه آن در جلسه شانزدهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تشكیل شد. در این جلسه بعد از عرضه گزارش كلی مصوبه مذكور توسط شیدا ملك افضلی از گروه حكمرانی سلامت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، گزارش «ارتقای سلامت ۸ محصول كشاورزی» محمدحسین كریمی از وزارت جهاد كشاورزی عرضه شد. در ادامه، لیدا صدقیان نماینده سازمان برنامه و بودجه، گزارش درخواست استان ها (وزارت جهادكشاورزی و وزارت بهداشت) در مورد تامین منابع مالی و تخصیص اعتبارات در این راستا را ارائه نمود. سپس محسن فرهادی معاون مركز سلامت محیط و كار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، به عرضه گزارشی از هزینه كرد اعتبارات دریافتی و اقدامات انجام شده در جهت تحقق مصوبه مذكور پرداخت. در انتها هم بعد از بحث و تبادل نظر درباره تدوین استراتژی مشخص برای اجرای مصوبه، مطالب عرضه شده توسط دكتر دل پیشه جمع بندی شد. مصوبه شماره ۶ جلسه پانزدهم شورایعالی تصریح می دارد كه: به منظور كاهش میزان آلاینده ها و باقی مانده سموم و آفت كش ها در محصولات كشاورزی، وزارت جهاد كشاورزی موظف است با همكاری وزارت بهداشت نسبت به اجرای طرح راهبردی «ارتقای سلامت ۸ محصول كشاورزی» بعنوان برنامه ملی مشترك طی یك دوره چهار ساله اقدام نموده و گزارش پیش رفت آنرا هر سه ماه یك مرتبه به دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی كشور ارائه نماید. همینطور این وزارت موظف است با همكاری وزارت بهداشت، گزارش «آخرین وضعیت میزان باقی مانده آلاینده ها و آفت كش ها در محصولات كشاورزی در سطح عرضه» و اقدامات به عمل آمده در این راستا را در جلسه آتی (شانزدهم) شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رئیس جمهور عرضه نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب