معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت مطرح كرد
سرطان عامل ۲۰ درصد از مرگ ومیر ایرانیان، تحقیقات امیدهای زیادی را برای درمان به وجود آورده است
سرشیر: معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان این كه تحقیقات در زمینه سرطان، امیدهای زیادی را برای درمان به وجود آورده است، اظهار داشت: به سختی می توان از حمایت های دولتی برای پشتیبانی از تحقیقات بهره گرفت، پس چنانچه به منابع مردمی وصل شویم، موفق تر عمل كرده و پشتیبانی از طرح های بیشتری را دنبال خواهیم كرد.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، دكتر رضا ملك زاده در مراسم امضای تفاهم نامه همكاری بین موسسه "نیماد" و موسسه غیر دولتی خیریه پشتیبانی از بیماران مبتلا به سرطان "نور"، اظهار نمود: سرطان ها، ۲۰ درصد از علل مرگ و میر در ایران را می سازند. از طرفی با عنایت به پیر شدن جمعیت، آمار سرطان رو به افزایش بوده و به نظر می آید، در آینده ای نزدیك، با چالش بزرگی در این زمینه روبرو باشیم.
وی اضافه كرد: تحقیقات در زمینه سرطان در سال های اخیر، امیدهای زیادی را برای درمان سرطان به وجود آورده است تا بتوانیم در آینده درصد بیشتری از بیماران مبتلا به سرطان را درمان كنیم؛ چونكه هم اكنون، ۵۰ درصد از سرطان ها با تشخیص زودهنگام قابل درمان بوده و ۵۰ درصد از سرطان ها، قابل معالجه نیستند و روندی كه تحقیقات سرطان در تمام دنیا طی می كند، این امید را به وجود آورده كه طی ۲۰ سال آینده، ۸۵ درصد سرطان ها را درمان نماییم.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت بیان كرد: روش هایی در دنیا مطرح شده كه سرطان ها پیش از بروز یا وخیم شدن، تشخیص داده شوند. برای مثال در سرطان مثانه كه هر سال بطور متوسط جان ۱۰۰۰ نفر را می گیرد، روش هایی ابداع شده كه با یك آزمایش ادرار مشخص می شود، فرد در معرض سرطان مثانه قرار دارد یا خیر و به كمك این روش، می توان فرد را از مبتلاشدن به سرطان نجات داد یا اینكه به محض بروز بیماری، وی را معالجه كرد.
دكتر ملك زاده با تاكید بر اینكه درمان سرطان ها باید برمبنای نوع سرطانی كه بیمار را درگیر كرده است، صورت گیرد، اضافه كرد: گاهی، درمان سرطان ها نیز دقیق نیست. مثلاً برای سرطان معده یا مغز، انواع مختلفی شناسایی و معرفی شده و برای درمان این قبیل سرطان ها، باید در ابتدا نوع آن تشخیص داده شده و داروی متناسب و ویژه همان سرطان، تجویز و مصرف شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به اینكه ۲۰۰ محقق فعال در سطح كشور در زمینه تحقیقات سرطان مورد حمایت قرار گرفته اند، اشاره كرد: با پشتیبانی از پژوهشگران و پژوهشگران، می توانیم مطالعات و تحقیقات در زمینه سرطان را توسعه داده و در حوزه تشخیص زودرس سرطان، گام های موثری برداریم.
دكتر ملك زاده درانتها با تاكید بر لزوم مشاركت های مردمی و خیّرین در زمینه پشتیبانی از تحقیقات در زمینه بیماری ها، اظهار نمود: مشاركت با موسسه غیر دولتی خیریه و پشتیبانی از بیماران مبتلا به سرطان "نور" دست ما را باز می كند تا پشتیبانی از طرح های تحقیقاتی بیشتری را بپذیریم. چونكه هزینه های دولت سنگین است و بیشترین هزینه دولت صرف كادر استخدامی اش شده و در نتیجه، به سختی می توان از حمایت های دولتی برای پشتیبانی از تحقیقات بهره گرفت. پس چنانچه به منابع مردمی وصل شویم، موفق تر عمل خواهیم كرد. در عین حال، بهترین روش برای پیش گیری از سرطان، انجام تحقیقات بیشتر و تولید روش درمانی جدیدتر است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تفاهم نامه همكاری بین موسسه نیماد و موسسه غیر دولتی خیریه پشتیبانی از بیماران مبتلا به سرطان (نور) در امتداد توسعه مشاركت هایی مردمی، اشاعه و گسترش فرهنگ نیكوكاری و بهره گیری از این فرهنگ در اعتلای پژوهش و فناوری و به منظور ایجاد و گسترش همكاریهای پژوهشی بین موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشكی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) و موسسه غیر دولتی خیریه پشتیبانی از بیماران مبتلا به سرطان نور به امضا رسید.
با امضای این تفاهم نامه طرفین تلاش خود را در جهت بهره گیری از توانمندی های مادی و معنوی، هم افزایی و گسترش همكاریهای مشترك در حل مشكلات و معضلات علمی و تحقیقاتی سوژه این تفاهم نامه و نیل به خوداتكایی ملی مبذول خواهند كرد.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب