واکنش سازمان غذا و دارو به شغل غذای خانگی

واکنش سازمان غذا و دارو به شغل غذای خانگی

سرشیر: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم ساماندهی و نظارت بر فعالیت مشاغل خانگی در عرصه تولید فرآورده های غذایی تاکید کرد.


به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: مشاغل خانگی می توانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اشتغال زایی ایفا کنند، اما ورود این محصولات به بازار باید با رعایت کامل ضوابط ایمنی و بهداشتی همراه باشد. وی ادامه داد: هر محصول غذایی، صرف نظر از محل تولید، باید دارای مجوز بهداشتی و برچسب معتبر از سازمان غذا و دارو باشد تا سلامت مصرف کنندگان تضمین شود. بهفر با اعلان اینکه بعضی از محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی های لازم در بازار عرضه می شوند، اضافه کرد: عرضه چنین فرآورده هایی می تواند مخاطرات جدی همچون آلودگی های میکروبی و شیمیایی برای مصرف کنندگان بهمراه داشته باشد. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در سالهای اخیر با هدف پشتیبانی از تولید خرد، فرایند اعطای مجوز برای کارهای خانگی را تسهیل کرده تا تولیدکنندگان بتوانند در قالب ضوابط بهداشتی، به شکل قانونی فعالیت کنند. بهفر همینطور بر اهمیت آموزش و ارتقاء آگاهی تولیدکنندگان خانگی تاکید کرد و اظهار داشت: توسعه پایدار مشاغل خانگی زمانی محقق می شود که سلامت و ایمنی محصولات در اولویت قرار گیرد و تولیدکنندگان با نظارت دستگاه های مسئول همکاری مستمر داشته باشند.
بطور خلاصه، بهفر با اشاره به اینکه برخی از محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی های لازم در بازار عرضه می شوند، افزود: عرضه چنین فرآورده هایی می تواند مخاطرات جدی همچون آلودگی های میکروبی و شیمیایی برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و ارتقاء آگاهی تولیدکنندگان خانگی تصریح کرد و عنوان کرد: توسعه پایدار مشاغل خانگی زمانی محقق می شود که سلامت و ایمنی محصولات در اولویت قرار گیرد و تولیدکنندگان با نظارت دستگاههای مسئول همکاری مستمر داشته باشند.

منبع:

1404/07/26
10:16:18
5.0 / 5
6
تگهای خبر: آلودگی , آموزش , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۸ بعلاوه ۱
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر