اجرای آزمایشی نظام ارجاع داخل بیمارستانی در زنجان
سرشیر: مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان از اجرای نظام ارجاع داخل بیمارستان برای اولین بار در تأمین اجتماعی زنجان اطلاع داد و اظهار داشت: این طرح برای اولین بار در زنجان به صورت پایلوت اجرا شد.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، «علی محمدی» در مراسم افتتاح طرح توسعه و استاندارد سازی اورژانس بیمارستان امید ابهر با بیان این كه فضای پیشین اورژانس بیمارستان امید ابهر ۲۰۰ متر مربع بود كه سبب بروز مشكلات برای مراجعین می شد، اظهار نمود: برای حل این مشكل كلنگ زنی طرح توسعه اورژانس این بیمارستان در سال ۹۵ در دستور كار قرار گرفت.
وی با اشاره به این كه برای بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان امید ۲۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، خاطرنشان كرد: با بهره برداری از طرح توسعه فضای اورژانس به بیش از 1000 متر مربع افزایش یافت.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان با بیان این مطلب كه یكی از حقوق اساسی همه مردم برخورداری از خدمات بهداشت و درمان است، اظهار داشت: مسئولان موظف به برقراری این خدمات بدون حواشی هستند تا بنا به فرموده مقام معظم رهبری مردم در بیمارستان ها رنجی جز بیماری نداشته باشند.
محمدی با بیان این كه در استان زنجان روزانه یك میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای درمان بیمه شدگان و غیر بیمه شدگان در استان هزینه می شود، خاطرنشان كرد: در طول سال حدود ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان تأمین اجتماعی استان هزینه می گردد.
وی با اشاره به این كه در سراسر كشور حدود ۴۲ میلیون نفر از آحاد مختلف جامعه یعنی بیش از ۵۰ درصد جامعه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، افزود: خدمات تأمین اجتماعی در ۱۸ قالب و در سه بخش اصلی درمان، بیمه و اقتصاد عرضه می گردد.
این مسئول با اشاره به این مورد كه یكی از خدمات اصلی سازمان تأمین اجتماعی خدمات درمانی است، خاطرنشان كرد: در سال ۹۶ در سراسر كشور بالغ بر یكصد میلیون نفر تحت درمان سرپایی مراكز تأمین اجتناعی قرار گرفتند.
وی با بیان این كه ۳۵۰ مركز درمانی شامل ۷۳ بیمارستان كوچك و بزرگ مشغول عرضه خدمات به بیمه شدگان هستند، خاطرنشان كرد: در استان زنجان هم دو بیمارستان امام حسین(ع) و امید ابهر با مجموع ۲۲۰ تخت و ۵ مركز درمانی به بیمه شدگان خدمات عرضه می دهند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان با اشاره به این كه در استان زنجان طی سال ۹۶ بیش از یك میلیون نفر ویزیت سرپایی شدند، اضافه كرد: همینطور در این مدت شاهد ۲۱ هزار مورد بستری و ۱۰ هزار و ۵۰۰ مورد جراحی بودیم.
این مسئول با اشاره به اجرای طرح تكریم سالمندان در مراكز تأمین اجتماعی، تصریح كرد: در طرح تكریم سالمندان ۷۰ هزار مورد ویزیت سالمندان انجام شده است.
محمدی اظهار داشت: افزایش كیفیت درمان از مهم ترین اهداف تأمین اجتماعی است.
وی افزایش كیفیت درمان را از اولویت های تأمین اجتماعی دانست و اظهار داشت: از پنج سال پیش سیستم درمانی كشور تضمین گرفت ارزیابی و ارزشیابی مراكز بر مبنای طرح اعتباربخشی باشد كه در آخرین اعتباربخشی از میان ۱۴ بیمارستان، بیمارستان امید ابهر رتبه نخست را به دست آورد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان با اشاره به انجام 4800 مورد زایمان در آب در استان، افزود: با اجرای این طرح ها شاهد كاهش سزارین تا ۳۰ درصد بودیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب