بایدها و نبایدهای تغذیه ای هنگام مبتلاشدن به اسهال
سرشیر: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بایدها و نبایدهای تغذیه ای هنگام مبتلاشدن به اسهال را شرح داد.
به گزارش سرشیر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در جواب این باور نادرست که در زمان اسهال نباید مایعات مانند آب مصرف شود و مصرف لعاب برنج و کته ماست کافیست، اشاره کرد: مصرف آب، در زمان اسهال حیاتیست و نقش برجسته ی در بهبود بیماری دارد. یکی از مهم ترین اقدامات در زمان مبتلا شدن به اسهال، جبران کمبود مایعات یا هیدراتاسیون بدن است که باید با مصرف آب و مایعات حاوی الکترولیت هایی مانند پتاسیم و سدیم صورت گیرد. نوع درمان دارویی و تغذیه ای بسته به سبب اسهال (عفونی، حساسیت غذایی، بیماریهای التهابی روده یا دارویی) متفاوت می باشد، اما در تمامی موارد، احیای مایعات بدن نقش اساسی در بهبود بیمار دارد. مصرف لعاب برنج، کته ماست و سایر روش های سنتی امکان دارد در بعضی موارد به کاستن علائم کمک نماید، اما درمان اصلی اسهال محسوب نمی شوند و جایگزین مصرف آب و مایعات مناسب نیستند.
یکی از مهم ترین اقدامات در زمان ابتلا به اسهال، جبران کمبود مایعات یا هیدراتاسیون بدن است که باید با مصرف آب و مایعات حاوی الکترولیت هایی مانند پتاسیم و سدیم صورت گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب