استفاده از رنگ قرمز پوست حشره در محصولات غذایی
به گزارش سرشیر، رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اظهار داشت: رنگ طبیعی قرمز (E120) که از پوست نوعی حشرات تهیه می شود، بعد از بررسی های فقهی و بهداشتی، برای مصرف در محصولات غذایی مورد تأیید قرار گرفت.
به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، اخیراً موضوع استفاده از E۱۲۰ در فضای مجازی در مورد برخی فرآورده های غذایی خصوصاً اسنک ها مطرح شده بود و برخی نگرانی ها بوجود آورده بود. حسین رستگار رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، توضیح داد: بررسی های دقیق علمی و فقهی انجام شد تا منشأ رنگ و فرایند تولید آن با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی مطابقت داشته باشد. وی اشاره کرد: با این تاییدیه، استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی، همچون برخی غذاهای صنعتی محبوب کودکان، برای مصرف کنندگان بلامانع است. همین طور کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال، فرایند تولید و تامین این رنگ طبیعی را رصد می کنند تا همزمان با رعایت شرایط بهداشتی، اصول شرعی نیز رعایت شود. رستگار از مردم خواست هنگام خرید محصولات صنعتی، به برچسب مواد تشکیل دهنده توجه نمایند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی صورت گیرد.
به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، اخیراً موضوع استفاده از E۱۲۰ در فضای مجازی در مورد برخی فرآورده های غذایی بویژه اسنک ها مطرح شده بود و برخی نگرانی ها بوجود آورده بود.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب