اصلاح تغذیه پروازها گامی دیگر بسمت سلامت مسافران
به گزارش سرشیر، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام نمود: اجرای تغییرات غذایی در پروازهای داخلی با حذف دسرهای ناسالم و کاهش نوشابه ادامه دارد.
احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفت و گو با گزارشگر مهر اظهار داشت: اجرای تغییرات غذایی در پروازهای داخلی با حذف دسرهای ناسالم و کاهش نوشابه ادامه دارد و اقدامات پیگیری شده نشان داده است خیلی از ایرلاین ها بخش قابل توجهی از اصلاحات غذایی پیشنهادی وزارت بهداشت را اجرا کرده اند. وی توضیح داد: یکی از محورهای اصلی، حذف دسرهای ناسالم در پروازها بود که خوشبختانه حال در خیلی از پروازها بجای آن از انواع سمنو و مواد غذایی سالم تر استفاده می شود و این اقدام سبب شده که مسافران انتخابهای سالم تری برای میان وعده داشته باشند. اسماعیل زاده اضافه کرد: محور دوم، جایگزینی آبمیوه های حاوی قند با آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی بدون قند بود. اکنون بیشتر از ۸۰ تا ۹۰ درصد هواپیماها این بند را رعایت می کنند، هرچند به علت قیمت بالای این محصولات، میزان رعایت آن نسبت به حذف دسر کمتر است. وی افزود: محور سوم، حذف یا کاهش سرو نوشابه در پروازها بود. برخی ایرلاین ها به طور کامل نوشابه را حذف و آنرا با آب گازدار جایگزین کرده اند، اما تعدادی دیگر تنها حجم سرو نوشابه را کاهش داده اند و این گام ها هرچند کامل نیست، اما قدمی به سوی تغذیه سالم تر مسافران به حساب می آید و انتظار می رود در سال های آتی بطور کامل اجرا شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه در آخر تاکید کرد: با ادامه پیگیری ها و همکاری ایرلاین ها، این اقدامات کم کم در تمام پروازها عملی خواهد شد و برنامه اصلاح تغذیه پروازها بطور کامل اجرا می شود.اسماعیل زاده افزود: محور دوم، جایگزینی آبمیوه های حاوی قند با آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی بدون قند بود. حال بیشتر از ۸۰ تا ۹۰ درصد هواپیماها این بند را رعایت می کنند، هرچند به سبب قیمت بالای این محصولات، میزان رعایت آن نسبت به حذف دسر کمتر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب