هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی تولید پنهان سوسیس و کالباس

هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی تولید پنهان سوسیس و کالباس

به گزارش سرشیر، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی گوشزد نمود.


به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: زیرزمین ها و کارگاه های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور می باشند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند. وی ادامه داد: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو، استفاده از ضایعات گوشتی ممکن نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و پروسه تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت صورت می گیرد. رضوی ضمن اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی درباره ی استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، اظهار داشت: این تصاویر مربوط به کارگاه های بدون مجوز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد. وی تاکید کرد: از مردم انتظار داریم قبل از خرید، اصالت محصول را بوسیله سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود.
به اجمال، وی اشاره کرد: از مردم انتظار داریم پیش از خرید، اصالت محصول را بوسیله سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود.

منبع:

1404/08/06
09:56:04
5.0 / 5
6
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , تولید , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۲ بعلاوه ۵
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر