محمدی عنوان كرد؛

ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر 5 درصد سبوس گیری

ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر 5 درصد سبوس گیری

به گزارش سرشیر، رئیس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، سبب ماندگاری ارزش های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، برگزاری این کنگره را عرضه روش های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان نمود و اظهار داشت: تولید نان کامل، یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشور بود که امروز تحقق یافت. وی ادامه داد: متأسفانه در سالهای گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ای، املاح معدنی و ویتامین های نان را می گیرد. محمدی افزود: با تلاشهای صورت گرفته، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان به حساب می آید. رئیس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به این که بعضی از بیماری های گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تصریح کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعاً اگر ارزش تغذیه ای نان بالاتر برود، اثرات خوبی بر سلامت مردم خواهد داشت. وی تصریح کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان شروع شده و امیدواریم در سرتاسر کشور هم این مهم تحقق یابد.


منبع:

1402/12/08
01:22:57
5.0 / 5
284
تگهای خبر: بهداشت , تغذیه , تولید , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر