معاون وزیر بهداشت:
آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز مرجع تحقیقات علوم شناختی است
به گزارش سرشیر معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با دارا بودن امکان ثبت سیگنال های مغزی، تصویربرداری ساختاری و کارکردی برای مطالعات پیشرفته و لطمه شناسی مغزی، یک مرجع برای تحقیقات علوم شناختی است.
فرید نجفی روز شنبه در حاشیه بازدید از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در پاسخ به سوالی در مورد مهم ترین نقطه قوت این آزمایشگاه ملی، گفت: بزرگترین نقطه قوت این مرکز پیشرفته در کشور این است که می تواند یک مرکز مرجع (reference) برای تمامی تحقیقاتی که در حیطه علوم شناختی انجام می شود، باشد.
وی توضیح داد: ما در علوم پزشکی کاملا آمادگی داریم که در کنار این آزمایشگاه ملی قرار گیریم و کارهای این حیطه را اصلاح و بهبود بخشیم.
آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز بمنظور پاسخگویی به قسمتی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در حوزه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش بنیان و روزآمد در زمینه علوم و فناوری های شناختی به وجود آمده است که بصورت هیات امنایی اداره می شود. این آزمایشگاه یک موسسه ملی است که در اختیار همه دانشگاه ها و پژوهشگران کشور قرار دارد.
دستگاه های تصویربرداری تشدید مغناطیسی ۳ تسلا، تحریک غیرتهاجمی مغزی (TMS و TCS سازگار با MRI)، الکتروانسفالوگرافی (شامل سیستم سازگار با MRI) و طیف نگاری کارکردی مادون قرمز نزدیک (FNIRS) از دستگاه های موجود در این آزمایشگاه است.
این آزمایشگاه همین طور مجهز به امکانات پیشرفته پردازش داده، تصاویر و سیگنال و همین طور ارزیابی شناختی است.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب