مصرف عسل در دوران حاملگی خطری برای جنین ندارد

مصرف عسل در دوران حاملگی خطری برای جنین ندارد

به گزارش سرشیر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای نادرست مبنی این که مصرف عسل در دوران حاملگی جنین را لال می کند و یا باعث سقط جنین می شود پاسخ داد.


به گزارش سرشیر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای نادرست مبنی این که مصرف عسل در دوران حاملگی جنین را لال می کند و یا سبب سقط جنین می شود پاسخ داد. برخی باورهای نادرست در جامعه، مصرف عسل در دوران حاملگی را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد می دانند؛ در حالیکه تحقیقات علمی نشان داده است مصرف عسل در مقادیر محدود و سفارش شده توسط متخصص تغذیه، نه تنها خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه می تواند بعنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد. با این وجود باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و درنتیجه زمینه مبتلاشدن به بیماری های مزمن را فراهم سازد. ازاین رو تاکید می شود مادران آبستن باید در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت کرده و از مصرف بی رویه آنها پرهیز کنند.

منبع:

1404/07/13
16:00:21
5.0 / 5
59
تگهای خبر: آموزش , بهبود , بهداشت , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۵ بعلاوه ۲
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر