محققان بلژیكی می گویند؛

مصرف فست فودها عامل بالا رفتن خطر استرس در فصل امتحانات

مصرف فست فودها عامل بالا رفتن خطر استرس در فصل امتحانات

به گزارش سرشیر مطالعه جدید نشان داده است عدم مصرف مواد خوراكی سالم می تواند منجر به استرس در دانشجویان در طول امتحانات شود.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه گنت بلژیك، افزایش استرس در طول امتحانات با داشتن رژیم غذایی كم كیفیت نظیر مصرف كم میوه و سبزیجات و مصرف بیشتر فست فودها مرتبط می باشد. «ناتالی میشلز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما با بررسی عادات غذایی دانشجویان در طول زمان امتحانات دریافتیم رژیم غذایی بد باعث بروز استرس می شود.» این مطالعه مبتنی بر نظرسنجی آنلاین از ۲۳۲ دانشجو (۱۹ تا ۲۲ سال) از چندین دانشگاه در بلژیك بود. محققان دریافتند در طول فصل امتحانات، برای شركت كنندگان داشتن یك رژیم غذایی سالم دشوار است و تنها یك چهارم آنها طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف می كردند.

1398/02/18
18:29:27
5.0 / 5
4190
تگهای خبر: بهداشت , خوراكی , رژیم غذایی , سالم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر