محققان هشدار می دهند؛
مصرف بیش از حد سویا سس مضر است
سرشیر: بر اساس گزارش جدید محققان، مصرف بیش از حد سویا سُس می تواند برای سلامت مضر باشد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، نتایج مطالعه محققان استرالیایی نشان داده است مصرف یك قاشق غذاخوری سویا سُس حاوی ۶۱ درصد میزان نمك مجاز سفارش شده در روز است.
به گفته محققان درحالیكه خیلی از افراد فكر می كنند سوشی یك غذای سالم می باشد، اما باید بدانند كه افزودن سویا سُس به این غذا دارای تاثیر منفی است.
«سیان آرم استرانگ»، از بنیاد قلب استرالیا، در این باره می گوید: «غذاهای نظیر سوشی به خاطر سریع آماده شدن، تازه بودن و سالم بودن شان محبوبیت دارند اما خیلی از ما از میزان نمك مخفی در سس مورداستفاده در آن ناآگاهیم.»
وی در ادامه اذعان می كند: «مصرف بیش از حد نمك سبب افزایش فشارخون شده و در نتیجه ریسك سكته، بیماری قلبی و كلیوی افزایش می یابد.»
آرم استرانگ می افزاید: «یك قاشق غذاخوری از شورترین نوع سویا سُس حاوی حدود ۹۰ درصد از نمك مجاز مصرفی در روز است، درحالیكه یك قاشق غذاخوری سویا سُس با پایین ترین میزان نمك دارای كمتر از نیمی از این میزان نمك است.»
محققان برای حفظ سلامت و كنترل فشارخون مصرف غذاهای كم نمك را سفارش می كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب