بیماری های نوپدید جامعه بشری را تهدید می كند

بیماری های نوپدید جامعه بشری را تهدید می كند

سرشیر: معاون برنامه ریزی و امور مجلس سازمان پدافند غیرعامل كشور از پیگیری این مجموعه برای تخصیص بودجه به موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی به منظور اجرای طرح های زیرساختی و پدافند غیرعامل اطلاع داد.



به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، محمدرضا كائینی در حاشیه بازدید از موسسه رازی با اشاره به اینكه دشمن با استفاده از تهدیدات زیستی اهداف خویش را پیش می برد، اظهار نمود: استعدادها و ظرفیت های خیلی خوب و ارزشمندی در موسسه رازی وجود دارد كه باید حفظ و تقویت شود.

وی اظهار داشت: لازم است در مبحث تهدیدات زیستی به كمك موسسه رازی و طرح های پدافند در كشور قدم های بزرگی برای حفظ سلامتی مردم برداریم و مشكلات این موسسه را تا جایی كه در توان سازمان پدافند غیرعامل كشور است، رفع نماییم.

كائینی درباره پیگیری تخصیص بودجه به موسسه رازی خاطرنشان كرد: این بودجه مربوط به طرح پدافند غیرعامل موسسه رازی است كه كلیات آن توسط رئیس سازمان پدافند غیرعامل كشور تصویب شده و تخصیص اعتبار لازم برای اجرای طرح را در تدوین لایحه برنامه و بودجه امسال پیگیری خواهیم كرد.

معاون برنامه ریزی و امور مجلس سازمان پدافند غیرعامل كشور همینطور درباره تاكیدات رهبری در مورد پدافند غیرعامل و نقش و جایگاه موسسه رازی در این مورد اظهار نمود: موسسه رازی، به صورت اساسی، مجموعه ای مصون ساز در حوزه سلامت كشور است و همه به آن افتخار می نماییم.

وی اضافه كرد: حفظ و صیانت از این موسسه بر همه واجب است و بایدكمك نماییم به جایگاه عالی خود در جهان دست پیدا كند و این مجموعه بزرگ ارتقاء یابد.

كائینی، با اشاره به عملكرد خوب موسسه رازی در حوزه پدافند غیرعامل اظهار داشت: مقابله با صدمه ها و تهدیدات زیستی از مهمترین مقوله های پدافند غیرعامل است و موسسه رازی در این بخش به خوبی نقش آفرینی می كند.

معاون سازمان پدافند غیرعامل كشور، همینطور فرهنگسازی برای معرفی هر چه بیشتر اهمیت موسسه رازی و كاهش چالش های مالی این مجموعه را وظیفه همه مسئولان دانست و بر آن تصریح كرد.

۸۵ درصد واكسن های انسانی كشور توسط موسسه رازی تولید می گردد

در ادامه رئیس موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی با اشاره به ظهور بیماری های نوپدید در دنیا، تصریح كرد: رفع مشكلات و توسعه زیرساخت های موسسه رازی را نباید به تاخیر انداخت.

دكتر علی اسحاقی اظهار داشت: این موسسه با عنایت به تولید فرآورده های بیولوژیك و مبارزه به بیماری های مختلف كه سلامتی را به جامعه هدیه می دهد، یكی از اعضای موثر در حوزه پدافند غیرعامل به حساب می آید و از حساسیت ویژه ای برخوردار می باشد.

وی اضافه كرد: در صنعت داروسازی و تولید فرآورده های بیولوژیك، رعایت الزامات و قوانین «جی ام پی» یا به عبارتی عملیات خوب ساخت، به صورت كامل الزامات پدافند غیرعامل را در بر می گیرد و تلاش ما در موسسه رازی، رعایت این قوانین است.

رئیس موسسه رازی، ضرورت بازسازی و نوسازی ساختمان ها، تاسیس ساختمان های جدید و به روز رسانی تجهیزات و علوم روز را مهم برشمرد و خاطرنشان كرد: امروزه بیماری های متعددی شامل بیماری های موجود و بیماری های نوپدید جامعه بشری را تهدید می كند كه كشور ما هم از آن مستثناء نیست؛ ازاین رو لزوم توجه و رفع مشكلات موسسه ای با حدود یك قرن فعالیت در زمینه حفظ و تامین سلامتی آحاد جامعه را نباید به تاخیر انداخت.

دكتر اسحاقی تصریح كرد: باید جایی مانند موسسه رازی برای انجام تحقیقات كاربردی و تولید فرآورده های بیولوژیك وجود داشته باشد تا بتوانیم جمعیت انسانی، دام و طیور كشورمان را از خطرات بیماری ها مصون نگه داریم.

رئیس موسسه رازی خاطرنشان كرد: اكنون ۸۵ درصد واكسن های انسانی، ۹۵ درصد واكسن های دامی و ۱۰۰ درصد سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب زدگی مورد نیاز كشور در موسسه رازی تولید می گردد.

به گفته وی حدود ۳۰ درصد واكسن های مصرفی طیور كشور هم در موسسه رازی تولید می گردد كه تا ۷۰ درصد قابل افزایش است.


1397/08/16
15:18:08
5.0 / 5
4830
تگهای خبر: دارو , درمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر