میوه مفید برای سلامت قلب زنان
به گزارش سرشیر، مطالعه جدید در دانشگاه دیویس کالیفرنیا نشان داده است انبه، فشار خون و کلسترول زنان را بعد از یائسگی به میزان قابل توجهی می کاهد.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، مطالعه جدید از جانب متخصصان علوم پزشکیِ دانشگاه دیویس کالیفرنیا نشان داده است که مصرف روزانه حدود دو وعده انبه (۳۳۰ گرم یا حدود ۱.۵ پیمانه) به مدت دو هفته، چند شاخص فشار خون را (در کوتاه مدت) و همینطور کلسترول کلی و کلسترول بد (ال دی ال) ناشتا را در زنان سالم بعد از یائسگی به میزان قابل توجهی می کاهد.
دوران یائسگی که زنان امکان دارد تا ۴۰ درصد از عمرشان را در آن طی کنند، مرحله ای از زندگی است که در آن خطر بیماری های قلبی به میزان قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت.
کاهش این شاخصهای خطرزا به این صورت بود که دو ساعت بعد از خوردن انبه، فشار خون سیستولیک (عدد بالا در اندازه گیری فشار خون) شرکت کنندگان در حالت درازکش حدود شش واحد (۶.۳ میلی متر جیوه) و فشار خون میانگین شریانی (MAP) هم ۲.۳ میلی متر جیوه کمتر شد.
علاوه بر این، مصرف روزانه انبه به مدت دو هفته سبب کاهش حدود ۱۳ واحدی کلسترول کلی (۱۲.۹ میلی گرم در دسی لیتر) و کاهش حدودا ۱۳ واحدی ال دی ال (۱۲.۶ میلی گرم در دسی لیتر) شد.
به گزارش ایندیپندنت، دکتر رابرتا هولت، متخصص دانشگاه دیویس و نویسنده همکار این مطالعه می گوید: زنان بعد از یائسگی با تغییرات متابولیکی خاصی مواجه می شوند که می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد. یافته های ما به شناسایی راهکارهای غذایی هدفمند مانند مصرف روزانه انبه تازه جهت کمک به این گروه در معرض خطر و پشتیبانی از سلامتی قلب و کاهش احتمالی خطر بیماری های مزمن کمک می نماید.
به قول دکتر هولت، عواملی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا از عوامل خطر اصلی بیماری های قلبی عروقی هستند و رژیم غذایی غنی از مواد مغذی شامل میوه های تازه مثل انبه، مدت هاست که بعنوان راهی موثر برای کاهش این خطرات شناخته شده است. این مطالعه نشان داده است در بعضی گروههای جمعیتی حتی تغییرات کوتاه مدت مثل مصرف روزانه انبه تازه هم می تواند بر کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های مزمن تاثیری مشهود داشته باشد.
دکتر هولت می گوید برای زنان یائسه و سایر اشخاصی که نگران سلامتی قلب و سوخت وساز بدن خود هستند، انبه راهکاری طبیعی، شیرین و سرشار از مواد مغذی است که هم زمان سبب بهبود شاخصهای سلامت قلب شود و از مصرف قندهای افزوده هم جلوگیری می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب