پژوهشگر طب ایرانی مطرح كرد؛

ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه ها بر سلامت افراد

ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه ها بر سلامت افراد

به گزارش سرشیر، استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، از مطالعات مشترک طب سنتی و علم تغذیه نوین اطلاع داد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، نشست مدیریت پیشگیری و درمان بیماری ها با تدابیر تغذیه طب ایرانی مستند به شواهد علمی، با حضور متخصصان حوزه های طب نوین و طب سنتی ایرانی در سالن کتابخانه فرهنگستان علوم پزشکی برگزار گردید. محسن ناصری استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، به اهمیت مطالعات تاریخی اشاره نمود و اظهار داشت: باید به مطالعات تاریخی توجه ویژه داشته باشیم تا بتوانیم از طب ایرانی علمی بهره ببریم. وی به اهمیت رشته تغذیه اشاره نمود و اضافه کرد: دانشگاه باید به رشته تغذیه بها دهد، اما متأسفانه حالا رشته تغذیه جزو رشته های محبوب و تراز اول تخصصی پزشکی نیست. ناصری افزود: اگر افراد نحوه ی استفاده صحیح از مواد غذایی را بدانند، بیماری و احتیاج به مصرف دارو به مراتب کم خواهد شد. این استاد دانشگاه در باره مطالعات علمی روی مبانی طب سنتی، اظهار داشت: مطالعات مبتنی بر شواهد که بر روی آویشن، سماق و زنجبیل صورت گرفت، نشان داد که بحث گرمی و سردی غذاها و ادویه ها چگونه بر ضربان قلب، تعداد تنفس فرد، هورمون تیروئید و گردش خون محیطی، آثار فزاینده یا کاهنده خواهد داشت. ناصری اضافه کرد: مطالعات کنونی در حوزه مشترکات طب سنتی و علم تغذیه نوین، به این صورت است که انواع مواد غذایی و ادویه های طبیعی را از نظر اثر درمانی در دیابت، کبد چرب، باروری و دیگر بیماری ها و هم آثار پیشگیرانه بررسی می نماییم و با تولید مستندات علمی، اثربخشی آنها را اثبات می نماییم.


منبع:

1402/12/21
08:38:39
5.0 / 5
215
تگهای خبر: پزشك , تخصص , تغذیه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر