خواص دارچین برای سلامتی

خواص دارچین برای سلامتی

سرشیر: سرشیر: دارچین از پوست درخت دارچین تهیه می شود و از گذشته های دور هم به عنوان ادویه و هم به عنوان دارویی سنتی استفاده شده است.


به گزارش سرشیر به نقل از «وب ام دی»، از دارچین می توان در غذاها و نوشیدنی های مختلف بهره برد.
دارچین فواید مختلفی برای سلامتی ما دارد که در ادامه به تعدادی از آنها خواهیم پرداخت.
* کاهش قند خون
چندین مطالعه روی بزرگسالان و حیوانات مبتلا به دیابت نشان داده است که دارچین می تواند به کاهش قند خون کمک نماید. با اینحال دانشمندان هنوز نمی دانند که دارچین چگونه ممکنست به کاهش قند خون کمک نماید. همین طور معین نیست که مصرف چه مقدار دارچین دراین زمینه مفیدست و اثرات آن تا چه مدتی باقی خواهد ماند.
* افزایش متابولیسم
برمبنای یک مطالعه آزمایشگاهی، یک نوع روغن موجود در دارچین به نام «سینامالدئید» می تواند سلول های چربی در بدن شما را هدف قرار دهد و موجب شود که انرژی بیشتری بسوزانند. این خاصیت دارچین می تواند برای افرادی که خواهان کاهش وزن خود هستند، مفید باشد.
* کمک به سلامت پوست
داده های یک مطالعه کوچک نشان داده است که دارچین می تواند با انواع باکتری هایی که عامل آکنه هستند، مبارزه کند. یک مطالعه آزمایشگاهی کوچک دیگر هم نشان میدهد که دارچین می تواند تولید کلاژن را تقویت کند که این ماده نیز نقش موثری در جوانی و شادابی پوست دارد.
* کمک به درمان سرطان
در مطالعاتی که روی حیوانات یا سلول های رشد یافته در لابراتوار ها انجام شده، دارچین توانایی خودرا در کُند کردن رشد سلول های سرطانی و حتی از بین بردن سلول های تومور نشان داده است. با اینحال برای تعیین نقش دارچین در درمان و پیش گیری از سرطان به مطالعات دقیق و بیشتری روی انسان ها نیاز داریم.
* کاهش فشار خون
چندین مطالعه نشان میدهد که خوردن دارچین هر روزه و به مدت سه ماه می تواند فشار خون سیستولیک (عدد بالا) را تا پنج واحد کم کند. هرچند بگفته متخصصان، مطالعات بیشتری جهت بررسی تاثیر مصرف دارچین بر کاهش فشار خون، میزان مصرف و ماندگاری اثر آن مورد نیاز است.
* صیانت از مغز
در مطالعه ای در یک محیط آزمایشگاهی، دارچین روند انباشت پروتئین مغز را که نشانه بیماری آلزایمر است، متوقف کرده است. در مطالعه دیگری که روی موش ها انجام شد نیز نشان داده شد که دارچین سبب بهبود حافظه در آنها شده است. با این وجود، انجام مطالعات بیشتری جهت بررسی این تاثیرات روی انسان ها لازم است.
* کاهش التهاب
در یک مطالعه آزمایشگاهی اخیر که ۱۱۵ نوع غذا را مورد بررسی قرار داد، مشخص شد که دارچین با التهاب مبارزه می کند. از آنجا که بیماریهای التهابی مانند آرتریت روماتوئید با افزایش سن شایع تر می شوند، تحقیقات بیشتری دراین زمینه لازم است تا مشخص شود که استفاده از دارچین به عنوان یک درمان طبیعی برای افراد مسن که چنین شرایطی دارند، مناسب می باشد یا خیر.
* کاهش کلسترول
هنگامی که ۶۰ بزرگسال در یک مطالعه کوچک هر روز حدود ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین را به مدت ۴۰ روز مصرف کردند، کلسترول LDL (بد) آنها کم شد. تحقیقات دیگر نشان داده است مقادیر مشابه دارچین که روزانه تا ۱۸ هفته خورده می شود، می تواند LDL و همین طور کلسترول کلی را کم کند و در عین حال کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد. با اینحال هنوز خیلی زود است که دارچین را به عنوان درمانی برای کلسترول بالا سفارش نماییم.
* مبارزه با باکتری ها
دارچین می تواند با خیلی از انواع باکتری هایی که افراد را بیمار می کنند، مبارزه کند. شاید بتوان از آن به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در غذاها و لوازم آرایشی هم بهره برد.
* مبارزه با عفونت های قارچی
بنظر می رسد دارچین این قدرت را دارد که قارچ «کاندیدا آلبیکانس» را که موجب بیشتر عفونت های قارچی می شود از بین ببرد.




منبع:

1402/05/23
11:18:14
5.0 / 5
402
تگهای خبر: بهبود , تخصص , تولید , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر