كرونا جان ۵۸ نفر دیگر را در ایران گرفت

كرونا جان ۵۸ نفر دیگر را در ایران گرفت

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: تابحال یک میلیون و ۵۰۳ هزار و ۷۵۳ نفر در کشور به صورت قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۸ نفر از بیماران مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۵۸ هزار و ۸۰۹ نفر رسیده است.


به گزارش سرشیر به نقل از ایرنا، سیما سادات لاری روز جمعه با بیان آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۴ بهمن ۱۳۹۹) بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی ۷ هزار و ۲۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۵۵۷ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۵۰۳ هزار و ۷۵۳ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: خوشبختانه تابحال یک میلیون و ۲۸۵ هزار و ۱۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. همینطور ۳۷۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تابحال ۹ میلیون و ۹۳۸ هزار و ۶۲۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری گفت ۲۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۱ شهرستان آبی هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت اضافه کرد: استفاده مداوم از ماسک از مهم ترین اقدامات پیشگیرانه برای پیشگیری از گسترش بیماری کووید۱۹ است اما متاسفانه در بعضی مواقع شاهد پایین آوردن ماسک هنگام صحبت کردن هستیم. محل قرار گرفتن ماسک زیر چانه نیست و باید هر گونه شکاف بین ماسک و صورت به حداقل برسد.
وی اضافه کرد: هنگام عطسه و سرفه هم علاوه بر ماسک باید از آرنج استفاده نماییم تا ترشحات تنفسی در فضا پخش نشود و یادمان باشد که رعایت همین سفارش های ساده تأثیر بسزایی در جلوگیری از مبتلا شدن ما و اطرافیان به کرونا خواهد داشت.
به گزارش سرشیر به نقل از ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به صورتی که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بیماری کووید ۱۹ بر مبنای آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تابحال حدود ۱۰۷ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیشتر از دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هم بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خویش را از دست داده اند. ایران از نظر تعداد تلفات کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت، نهمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و روسیه بیشتر از ایران بوده است.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از راه دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی وچشایی و مشکلات گوارشی همچون علایم بیماری کووید ۱۹ است. بیشتر از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس هم گرفتار بیماری خفیف می شوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که باعث افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.


1399/11/24
23:19:34
0.0 / 5
1030
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۷ بعلاوه ۲
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر