در نشست كارگروه امنیت غذایی و تغذیه؛

وضعیت نیترات در آب های معدنی و آشامیدنی بررسی گردید

وضعیت نیترات در آب های معدنی و آشامیدنی بررسی گردید

سرشیر: نود و دومین نشست كارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با سوژه آب های معدنی و آشامیدنی، به میزبانی وزارت بهداشت، اجرا شد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، به منظور گردآوری و جمع بندی گزارش عملكرد دستگاه های اجرایی مربوط به مصوبه شماره ۶ نشست چهاردهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و ارائه آن در نشست شانزدهم این شورا كه بزودی با حضور رئیس جمهور و وزرای عضو برگزار می شود و با توجه به ماموریت دبیرخانه شورا، مستند به قانون احكام دائمی برنامه های توسعه كشور با عنوان «تصویب ساز وكارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش های نظارتی»، نود و دومین نشست كارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با سوژه «آب های معدنی و آشامیدنی» با حضور نمایندگان دستگاه های مجری اجرا شد. مصوبه شماره ۶ نشست چهاردهم شورا، وزارت بهداشت، را مكلف می كند ظرف مدت سه ماه از ابلاغ، نسبت به طبقه بندی تمامی آب های معدنی و آشامیدنی از نظر مرغوبیت، اقدام و به منظور آگاهی عموم مردم از رتبه سلامت آب های معدنی و آشامیدنی در این زمینه اطلاع رسانی كند. نود و دومین نشست كارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با سوژه «آب های معدنی و آشامیدنی» با دستور كار ارائه گزارش آخرین وضعیت شركت های تولیدكننده آب های معدنی و آشامیدنی و نیترات و نیتریت باقی مانده آشامیدنی توسط سازمان غذا و دارو، ارائه گزارش سازمان ملی استاندارد در زمینه تعیین حد مجاز باقی مانده سم در منابع آبی و استاندارد پرتویی آب شرب در آب های بسته بندی/ آب های معدنی وارداتی و ارائه گزارش وضع موجود (سال ۱۳۹۷) به تفكیك استان (شهری/ روستایی) درباب تامین آب شرب نقاط مختلف كشور بوسیله تانكر و آب های بسته بندی شده توسط وزارت نیرو، ارائه گزارش سازمان انرژی اتمی درباره چشمه های آب معدنی با دزهای پرتویی به تفكیك استان در كشور بود.


منبع:

1398/09/02
17:46:42
5.0 / 5
4602
تگهای خبر: بهداشت , تخصص , تغذیه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر