ضرورت مصرف لبنیات در دوران حاملگی

ضرورت مصرف لبنیات در دوران حاملگی

به گزارش سرشیر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باور رایجی که مصرف شیر و لبنیات در دوران حاملگی را سبب بزرگ شدن جنین و سخت شدن زایمان می داند، را فاقد پایه و اساس علمی عنوان نمود.


به گزارش سرشیر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد مصرف لبنیات در دوران حاملگی اعلام نمود: لبنیات همچون شیر، ماست و پنیر، سرشار از مواد مغذی نظیر پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B12 و ویتامین B2 است که در دوران حاملگی برای سلامت مادر و رشد صحیح جنین ضروری اند.

بر همین اساس، سفارش می شود زنان حامله روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات کم چرب را در رژیم غذایی خود بگنجانند. این میزان مصرف نه فقط سبب بزرگ شدن غیرطبیعی جنین نمی گردد، بلکه با تقویت سیستم ایمنی، استواری استخوان ها و دندان ها، و تامین نیازهای تغذیه ای مادر و جنین، نقش کلیدی در سلامت حاملگی دارد. دفتر بهبود تغذیه جامعه تاکید کرد: پرهیز از لبنیات در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد و پیروی از باورهای ناصحیح دراین خصوص سفارش نمی گردد.
خلاصه اینکه سفارش می شود زنان حامله روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات کم چرب را در رژیم غذایی خود بگنجانند.


منبع:

1404/07/05
09:41:18
5.0 / 5
42
تگهای خبر: آموزش , بهبود , بهداشت , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۲ بعلاوه ۲
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر