پیشرفت ۷۰ درصدی ایرلاین ها در بهبود وعده های غذایی
به گزارش سرشیر، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: حدود 60 تا 70 درصد مصوبات مربوط به بهبود تغذیه در پروازها تا حالا توسط ایرلاین ها اجرا شده است.
احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به برگزاری جلسات گوناگون با شرکت های هواپیمایی برای اصلاح الگوی غذایی پروازها اظهار داشت: در این جلسات، سه محور اصلی را پیگیری کردیم؛ حذف آبمیوه های صنعتی و جایگزینی آنها با آبمیوه های بدون قند افزوده، اصلاح میان وعده ها و دسرها، و کاهش مصرف نوشابه های گازدار در پروازها انجام شده است.
آبمیوه های بدون قند افزوده؛ مقاومتی به سبب هزینه ها
بگفته وی؛ با اعلان اینکه برخی ایرلاین ها آبمیوه های طبیعی و بدون قند افزوده را جایگزین کرده اند، اما برخی شرکتها به سبب بالا بودن هزینه ها و محدودیت های قیمتی اعمال شده از طرف سازمان هواپیمایی، هنوز زیر بار این تغییر نرفته اند.
جایگزینی میان وعده های سالم بجای کیک و شیرینی
وی اشاره کرد: در بخش میان وعده ها، خوشبختانه خیلی از شرکت های هواپیمایی مبادرت به حذف کیک ها و دسرهای پر قند کرده اند و از جایگزین هایی نظیر پوره میوه، سمنو و محصولات سنتی ایرانی استفاده می نمایند، البته برخی شرکتها اعلام نموده اند که این موارد مورد استقبال مسافران قرار نگرفته و گرفتار دورریز شده اند.
گام هایی برای حذف نوشابه؛ از کاهش حجم تا استفاده از آب گازدار
اسماعیل زاده در ادامه اظهار داشت: در مورد نوشابه های گازدار نیز تلاش شد این نوشیدنی ها با آب معدنی یا آب گازدار جایگزین شوند، اما به سبب کمبود تولیدکننده های داخلی و عدم استقبال مسافران، این طرح بطور کامل اجرا نشده است. با این وجود، خیلی از ایرلاین ها حجم نوشابه را کاهش داده و به قوطی های کوچک ۱۰۰ سی سی بسنده کرده اند. وی اشاره کرد: اجرای کامل این مصوبات نیازمند همراهی بیشتر مدیران شرکت های هواپیمایی و فرهنگ سازی عمومی است و در همین جهت، وزارت بهداشت درحال برنامه ریزی برای ارتقا آگاهی عمومی و مطالبه گری مردمی در این حوزه می باشد.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب