فرضیه پاستیل و پوکی استخوان رد شد

فرضیه پاستیل و پوکی استخوان رد شد

به گزارش سرشیر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یکبار برای همیشه به ماجرای خوردن پاستیل برای پیشگیری از پوکی استخوان، تمام کرد.


به گزارش سرشیر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مورد این که «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می کند»، اعلام نمود: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل ها تاثیری در جلوگیری از پوکی استخوان ندارند. پاستیل ها به طور عمده از ژلاتین، شکر، رنگ های مصنوعی و طعم دهنده ها تشکیل شده اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ها ضروری اند. ازاین رو مصرف آنها نقشی در جلوگیری از پوکی استخوان ندارد. همینطور به علت داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از حد پاستیل می تواند منجر به اضافه وزن شود. چاقی بعنوان یکی از عوامل خطر ابتلاء به بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می شود و امکان دارد عوارض این بیماری ها مانند درد و التهاب را هم تشدید کند. به صورت کلی سفارش می شود برای حفظ سلامت استخوان ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم چرب، ماهی های استخوان دار، سبزی های برگ سبز و همینطور قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده گردد.

1404/05/09
11:14:34
5.0 / 5
101
تگهای خبر: بهبود , بهداشت , تغذیه , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۴ بعلاوه ۴
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر