سفارش های سازمان غذا و دارو برای توزیع نذورات

سفارش های سازمان غذا و دارو برای توزیع نذورات

به گزارش سرشیر، معاون اداره کل لابراتوار مرجع کنترل غذا و دارو، بر رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه و توزیع غذا و خوراکیهای نذری در روزهای محرم تاکید کرد.


به گزارش سرشیر به نقل از ایفدانا، کلثوم خیرالهی، با اشاره به اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیأت های مذهبی در ارتقاء سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، اظهار داشت: استفاده از فرآورده های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده ترین راه ها برای اطمینان از ایمنی غذا در روزهای سوگواری است. نمک یددار بسته بندی، روغن های خوراکی کم ترانس و نوشیدنی های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، همچون اقلامی هستند که سفارش می شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند. وی ادامه داد: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی ها، استفاده از محصولات بسته بندی شده دارای نشان سیب سلامت، اهمیت بالای ی در کاهش آلودگی های احتمالی دارد. همینطور ظروف یک بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود. معاون اداره کل لابراتوار مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر این که نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، اظهار داشت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله ای و فاقد اصالت سلامت، امکان دارد سلامت مصرف کنندگان را در معرض خطر قرار دهد. وی ادامه داد: حفظ شأن سوگواری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیأت های مذهبی در ارتقاء این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیین های دینی خواهد بود.

1404/04/10
11:15:24
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , خوراكی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۳ بعلاوه ۴
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر