مصرف شكلات در وعده صبحانه سبب چربی سوزی می شود

مصرف شكلات در وعده صبحانه سبب چربی سوزی می شود

نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد مصرف شکلات در وعده صبحانه با کمک به چربی سوزی بدن فواید غیرمنتظره ای دارد.


به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از روزنامه دیلی میل، همه ما بیشتر اوقات میل به مصرف شکلات داریم اما نه در وعده صبحانه. حالا نتایج یک پژوهش جدید که توسط پژوهشگران در بوستون واقع در ماساچوست انجام شد، نشان میدهد که مصرف شکلات در وعده صبحانه به چربی سوزی بدن کمک می نماید.
این پژوهشگران می گویند: با تعویض مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه با مقداری شکلات، شاهد سوزاندن چربی بیشتر و کاهش سطح قند خون در طول روز خواهید بود.
در واقع این پژوهشگران با بررسی ۱۹ زن که در دوران بعد از یائسگی خود بسر می برند متوجه شدند که مصرف شکلات پس از بیدارشدن از خواب سبب ارتقای سلامتی می شود.
آنها در این مطالعه ۱۹ زن را که هر روز یک ساعت پس از بیدارشدن از خواب ۱۰۰ گرم شکلات مصرف می کردند، مورد بررسی قرار گرفتند. پژوهشگران همین طور مصرف مقدار شکلات یک ساعت پیش از خواب را نیز ارزیابی کردند. سپس افزایش وزن و دیگر موارد را در افرادی که شکلات مصرف نمی کردند با این افراد مورد مقایسه قرار دادند.
نتایج این تحقیق نشان داد، مصرف شکلات در زمان های یاد شده سبب افزایش وزن در این زنان نشد و مصرف شکلات در هر زمانی بر اشتهای فرد، تعادل میکروبیوم و کیفیت خواب آنان موثر بود به همین دلیل، بنظر می رسد یک ظرف حاوی غلات شکلاتی در وعده صبحانه، گزینه خوبی برای سوخت و ساز بدن باشد.
محققان متوجه شدند خوردن شکلات در وعده صبحانه سبب چربی سوزی خواهد شد و سطح گلوکز خون را می کاهد در نتیجه اقدامی اساسی برای افرادی است که در معرض خطر مبتلاشدن به دیابت قرار دارند.
نتایج این مطالعه در عین حال نشان داد که مصرف شکلات پیش از خواب شبانه نیز منجر به تغییر در استراحت و متابولیسم بدن در روز بعد خواهد شد.
محققان می گویند: نتایج این مطالعه نه فقط مصرف مواد، بلکه زمان مصرف را که بر متابولیسم فیزیولوژیکی موثر بر تنظیم وزن تاثیر دارند، نیز برجسته کرده است.
آنها خاطرنشان کردند که وزن شرکت کنندگان این مطالعه با دریافت کالری تغییر نکرد و نتایج نشان میدهد که شکلات میزان مصرف انرژی را می کاهد. بطوریکه در این مطالعه مشاهده شد که با مصرف شکلات، میزان گرسنگی، اشتها و میل به مصرف شیرینی کم شد.
مشروح این مطالعه در مجله The FASEB Journal انتشار یافته است


1400/04/06
20:14:41
5.0 / 5
920
تگهای خبر: آموزش , ارزیابی , سلامت , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
سرشیر
سر شیر
سرشیر