رییس كل سازمان نظام پزشكی:

تاخیر در تهیه واكسن كرونا سبب اوج گیری مجدد بیماری است

تاخیر در تهیه واكسن كرونا سبب اوج گیری مجدد بیماری است

به گزارش سرشیر رئیس کل سازمان نظام پزشکی در توییتی نوشت: هرگونه تاخیر در تهیه واکسن کرونا سبب مبتلاشدن و مرگ و میر بیشتر و اوج گیری مجدد بیماری و مستلزم پاسخگویی است.


به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، محمد رضا ظفرقندی روز جمعه در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: تهیه فوری واکسن مناسب و علمی برای مردم و خصوصاً گروه های لطمه پذیر انتظاری به حق و بدیهی است.
وی افزود: هرگونه تاخیر در تهیه سبب مبتلاشدن و مرگ و میر بیشتر و اوج گیری مجدد بیماری و مستلزم پاسخگویی است.
ظفرقندی نوشت: تحریف، جنجال و هیاهوی یک سویه، مردم و جامعه شریف پزشکی ایران را از مطالبه این حق منصرف نخواهد کرد.
به گزارش سرشیر به نقل از ایرنا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همین رابطه روز چهارشنبه اظهار داشت: واکسن کرونا برمبنای نگاه و اصول کارشناسی به زودی تامین می شود و ارز لازم برای خرید واکسن نیز تامین شده است.



منبع:

1399/10/26
23:05:44
0.0 / 5
1152
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۹ بعلاوه ۲
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر