محققان انگلیسی عنوان می كنند؛
مصرف بلوبری برای سلامت قلب مفید می باشد
به گزارش سرشیر مطالعه جدید نشان داده است خوردن یك فنجان بلوبری در روز منجر به حفظ سلامت مداوم عملكرد عروقی و بهبود سفتی شریان ها می شود.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محققان دانشكده پزشكی نورویچ بریتانیا ادعا می كنند مصرف 150 گرم بلوبری در روز باعث كاهش خطر بیماری قلبی-عروقی تا 15 درصد می شود. به قول محققان، بلوبری و سایر انواع توت ها باید در رژیم های غذایی گنجانده شوند تا خطر بیماری قلبی-عروقی، بویژه در میان گروه پرخطر، كاهش پیدا كند. این گروه تحقیق به بررسی تاثیر مصرف بلوبری بر سندروم متابولیك پرداختند. سندروم متابولیك بدین معناست كه یك فرد حداقل دارای سه فاكتور پرخطر ار شاخص های پرخطر زیر باشد: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دورشكم، میزان پایین كلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها. «آیدین كسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ابتلا به سندروم متابولیك به شكل قابل توجهی باعث افزایش ریسك بیماری قلبی، سكته و دیابت می شود و استاتین ها و سایر داروها برای كنترل این شاخص های پرخطر تجویز می شود.» به قول محققان، تغییرات ساده در سبك زندگی، همچون تغییر در گزینه های خوراكی، می تواند به كنترل این عوامل كمك نماید. مطالعات قبلی نشان داده بودند افرادی كه به طورمنظم بلوبری مصرف می كنند با كاهش ریسك مبتلا شدن به مشكلاتی نظیر دیابت نوع2 و بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند. این خاصیت بلوبری به خاطر وجود مقادیر بالا تركیبات طبیعی معروف به آنتوسیانین هاست، فلاوونوئیدهای كه مسئول رنگ آبی و قرمز در میوه ها هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب