مراقب گوش شناگر باشید
سرشیر: یك متخصص گوش، حلق و بینی خیس شدن كانال گوش را یكی از علل عفونت گوش خواند و اظهار داشت: نخستین قدم برای درمان عفونت گوش شناگر، تخلیه عفونت و تمیز كردن كانال گوش است.
دكتر مشهود تقی لو در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینكه چند عامل در بروز عفونت خارجی گوش موثر است، اظهار داشت: رطوبت و خیس شدن كانال گوش یكی از عوامل بروز عفونت گوش است و زمانی بروز پیدا می كند كه آب در اثر استحمام و یا ورود فرد به استخر وارد انحنای كانال و در عمق زیاد گوش می گردد و چون گوش نمی تواند آن را تخلیه كند، زمینه را برای عفونت بوجود می آورد.
وی اضافه كرد: گرم كردن گوش پس از حمام و استخر هم می تواند موجبات درد گوش را تولید كند؛ به صورتی كه فرد پس از حمام و یا استخر از سشوار استفاده نماید می تواند سبب درد گوش شود.
این متخصص گوش، حلق و بینی اظهار نمود: یكی از دلایل دیگر برای بروز عفونت گوش، نبود جرم گوش است؛ چراكه جرم گوش یك ماده اسیدی و ضد میكروب است كه برای جلوگیری از عفونت گوش تولید می گردد و در صورتی كه میزان این ماده كم شود و یا به علت شستشوی گوش این ماده از بین برود، می تواند باعث عفونت گوش شود.
تقی لو تصریح كرد: افرادی كه شناگر هستند هم گاها دچار بیماری گوش شناگر كه یك نوع عفونت گوش خارجی است، می شوند كه در واقع استخوان كانال گوش افزایش ضخامت می دهد و كانال گوش گرفته می گردد و زمینه را برای عفونت فراهم می آورد.
وی در مورد علایم این بیماری اضافه كرد: یكی از علایم گوش شناگر، ترشح عفونت زرد مایل به سفید است. همینطور گوش به شدت درد ناك می گردد و حتی نمی توان به لاله گوش دست زد. كانال گوش متورم و فرد دچار كاهش شنوایی و سرگیجه می گردد.
این متخصص در مورد درمان این بیماری تصریح كرد: نخستین قدم برای درمان عفونت گوش شناگر، تخلیه عفونت و تمیز كردن كانال گوش است و سپس پزشك معالج نسبت به تجویز یك سری قطره جهت كاهش عفونت اقدام می كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب