ذخایر چربی سلولی به بدن در مبارزه با ویروس ها کمک می کند

ذخایر چربی سلولی به بدن در مبارزه با ویروس ها کمک می کند

محققان استرالیایی نقش مهمی برای ساختارهای سلول های چربی در تشخیص زودهنگام بدن و دفاع در برابر ویروس ها کشف کرده اند، کشفی که می تواند راهبردهای ضد ویروسی جدیدی را ارائه دهد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از شینهوا، طبق بیانیه دانشگاه لاتروب استرالیا، این مطالعه نشان داد که چارچوب های چربی که بعنوان "قطرات چربی" شناخته می شوند، با غنی شدن در اسیدهای چرب خاص و به کارگیری پروتئین های ضد ویروسی کلیدی درگیر در سیگنال های ایمنی، به محدود کردن تکثیر ویروس کمک می کنند.
محققان دریافتند که ترکیب دو مورد از این اسیدهای چرب در قطرات چربی مصنوعی سبب کاهش تکثیر ویروس و افزایش سیگنال های ایمنی ضد ویروسی می شود.
این کشف می تواند دری را به روی نوع جدیدی از استراتژی ضد ویروسی باز کند که مکانیسم های دفاعی ذاتی بدن را به جای هدف قرار دادن ویروس های فردی مهار می کند.
«کارلا هلبیگ»، سرپرست تیم پژوهش از دانشگاه لاتروب، اظهار داشت: «قطرات چربی که مدت ها ذخایر چربی غیر فعال درنظر گرفته می شدند، به صورت فعال به دفاع از بدن در مقابل ویروس ها کمک می کنند.»
هلبیگ اظهار داشت: «با دستکاری قطرات لیپید یا رساندن چربی های ضد ویروسی خاص، امکان دارد بتوان ضد ویروس هایی با طیف وسیع تولید کرد که ضد انواع مختلفی از ویروس ها عمل می کنند.»
«ابونی مونسون» از دانشگاه لاتروب، یکی از محققان، اظهار داشت: «این کشف می تواند به دانشمندان کمک نماید تا برای همه گیری احتمالی بعدی آماده شوند.»
مونسون اظهار داشت: «این مطالعه می تواند منجربه توسعه موج جدیدی از داروهای ضد ویروسی شود که به جای ویروس های خاص یک مسیر مشترک را هدف قرار می دهد و به تقویت پاسخ ایمنی و کاهش بار بیماری کمک می نماید.»
 

1405/05/04
14:00:13
0.0 / 5
4
تگهای خبر: تولید , دارو , شیر , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر