شناسایی ۴۳ مبتلای جدید کرونا

شناسایی ۴۳ مبتلای جدید کرونا

شناسایی ۴۳ مبتلای جدید کرونا


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۵۸۷ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۲۰۰ رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و۳۶۳ هزار و ۳۳۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۴۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۶ میلیون و ۵۱۷ هزار و ۵۰۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همین طور تا حالا ۶۵ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۵۳۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۲۲۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۴۳۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۱۹۷ دُز رسید.
هم اکنون هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و ۱۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۴۶ شهر در وضعیت زرد و ۲۹۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.



1402/02/23
09:13:29
0.0 / 5
616
تگهای خبر: بهبود , بهداشت , بیماران , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۵ بعلاوه ۱
لینک دوستان سرشیر
سرشیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سر شیر
سرشیر