یافته محققان انگلیسی؛

روغن ماهی از بیماری قلبی پیشگیری می كند

روغن ماهی از بیماری قلبی پیشگیری می كند

به گزارش سرشیر نتایج اخیر تحقیقات نشان می دهد مكمل روغن ماهی تا حدودی باعث كاهش ریسك بیماری قلبی می شود اما تاثیری در كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان ندارد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، دكتر «لی هوپر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان، در اینباره می گوید: «در حقیقت مردانی كه مكمل دارویی مصرف كرده بودند با افزایش بسیار كم خطر ابتلاء به سرطان پروستات مواجه گشتند.»
وی در ادامه می افزاید: «در مجموع اگر ما چندین سال مكمل اُمگا ۳ مصرف نماییم، ریسك ابتلاء مان به بیماری قلبی خیلی كم كاسته می شود، اما ریسك ابتلاء به برخی سرطان ها تا میزان بسیار كمی افزایش خواهد داشت. در حقیقت میزان تاثیر كلی آن بر سلامت حداقل است.»
به گفته محققان، حفظ سبك زندگی سالم با رژیم غذایی مناسب، انجام منظم ورزش های هوازی و الگوی خواب خوب می تواند تأثر بیشتری در مقایسه با روغن ماهی در جلوگیری از سرطان داشته باشد.
طبق گزارش تیم تحقیقاتی هوپر، مقادیر خیلی كم اُمگا ۳ برای داشتن سلامت خوب موردنیاز است و آن مقدار هم در مواد خوراكی نظیر مغزیجات آجیلی، دانه ها و ماهی های چرب نظیر سالمون یافت می شود.
محققان این مطالعه، داده های مربوط به ۴۷ آزمایش در مورد تاثیر مصرف امگا ۳ بر سرطان و همینطور داده های مربوط به ۸۶ مطالعه متمركز بر وقایع در رابطه با بیماری قلبی را بررسی كردند. در مجموع این مطالعه شامل بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر بود.
تیم تحقیق دریافت مصرف مكمل اُمگا ۳ تا حدودی باعث كاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی می شود اما خطر سرطان پروستات را هم تا حدی بالا می برد. محققان همینطور تاكید می كنند هم فواید و هم مضرات مكمل روغن ماهی بسیار كوچك است.
روغن ماهی یك ماده غذایی بسیار مغذی است كه سرشار از پروتئین و انرژی و همینطور ریزمغذی های نظیر سلنیوم، ید، ویتامین D و كلسیم است.


منبع:

1399/01/01
21:20:20
5.0 / 5
1165
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر