محققان كانادایی توصیه می كنند؛

مصرف شیر در وعده صبحانه باعث كاهش قندخون می گردد

مصرف شیر در وعده صبحانه باعث كاهش قندخون می گردد

سرشیر: نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی موردنیاز بدن در طول روز است.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف كانادا نشان داده است شیر دارای توانایی كاهش میزان گلوكز خون است.
«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوكز خون بررسی كردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه باعث كاهش غلظت گلوكز خون پس از صرف ناهار می گردد و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر باعث كاهش غلظت گلوكز خون پس از صرف ناهار می گردد.
دكتر گاف در ادامه می افزاید: «بیماری های متابولیكی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در كوشش برای توسعه شیوه های رژیم غذایی برای كاهش ریسك و مدیریت چاقی و دیابت بود.»
متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یك صبحانه سالم تاكید می كنند و این مطالعه مصرف كنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بویژه در وعده صبحانه تشویق می كند.

1397/06/04
16:31:24
5.0 / 5
27
تگهای خبر: چاقی , رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر