محققان استرالیایی می گویند؛

مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را افزایش نمی دهد

مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را افزایش نمی دهد

سرشیر: تحقیق جدید نشان داده است خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاكتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت افزایش نمی دهد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، درحالیكه تخم مرغ منبع خوب پروتئین و آنتی اكسیدان ها تلقی می شود، دارای میزان بالای كلسترول رژیمی بوده كه بین ۱۴۱ تا ۲۳۴ میلی گرم در هر تخم مرغ است. از آنجائیكه افراد مبتلا به دیابت نوع۲ دارای میزان بالای كلسترول بد LDL (فاكتور پرخطر بیماری قلبی) هستند، برخی متخصصان سفارش می كنند كه این افراد از گنجاندن تخم مرغ در رژیم غذایی شان اجتناب نمایند.
اما محققان مطالعه جدید از دانشگاه سیدنی استرالیا این نظریه را رد می كنند و مصرف بالغ بر ۱۲ تخم مرغ را برای این افراد بی خطر عنوان می كنند.
در این مطالعه، ۱۲۸ شركت كننده مبتلا به دیابت نوع۲ تحت رژیم غذایی با تعداد بالای تخم مرغ (۱۲ تخم مرغ در هفته) یا رژیم غذایی حاوی تعداد كم تخم مرغ (كمتر از ۲ تخم مرغ در هفته) قرار گرفتند.
دكتر «نیكلاس فولر» سرپرست تیم تحقیق در این باره می گوید: «در هر دو گروه رژیم غذایی كاهش وزن یكسان بود. همینطور تغییرات نامناسبی در فاكتورهای پرخطر قلبی-عروقی در هیچ یك از شركت كنندگان مشاهده نشد.»
وی در ادامه می افزاید: «نتایج نشان داده است كه مصرف تخم مرغ دارای حداقل تاثیر بر میزان كلسترول در خون شركت كنندگان بود.»
تخم مرغ یك ماده غذایی پرارزش است كه حتی یك تخم مرغ آب پز حاوی مقادیر سالم كلسیم، زینك، پروتئین و ویتامین های A، B۵، B۱۲، D، K، E و غیره است. از آنجائیكه خوردن تخم مرغ سبب تولید سیری می گردد برای كاهش وزن سفارش می گردد.
به گفته فولر، «تخم مرغ سرشار از پروتئین و ریزمغذی های است كه می تواند به تنظیم مصرف چربی و كربوهیدرات ها، سلامت چشم و قلب، عروق سالم خون و حاملگی سالم كمك نماید.»

1397/02/25
14:55:06
5.0 / 5
85
تگهای خبر: رژیم غذایی , سالم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر