مطالعات پژوهشی تایید می كنند؛

گوشت غذای سالمی نیست

گوشت غذای سالمی نیست

به گزارش سرشیر مطالعات اخیر نشان داده است مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسك بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را زیاد می كند.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، «نورینا آلن» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیكاگو، در اینباره می گوید: گوشت قرمز و فراوری شده را در حد اعتدال مصرف نمایید چونكه حتی دو وعده یا بیشتر مصرف آن در هفته با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و مرگ مرتبط می باشد.
در سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی طبق مستنداتی به این نتیجه رسید كه گوشت های فرآوری شده علت اثبات شده سرطان هستند و گوشت قرمز هم احتمالاً چنین تاثیری دارد.
مطالعه جدید مربوط به بررسی ۶ مطالعه شامل حدود ۳۰ هزار نفر بود. شركت كنندگان به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند.
محققان دریافتند افرادی كه تنها ۲ وعده گوشت فراوری شده در هفته مصرف می كردند ۷ درصد بیشتر با ریسك بیماری قلبی و سكته روبرو بودند. گوشت های فراوری شده شامل هات داگ، سوسیس و كالباس است.
افرادی كه دو وعده یا بیشتر گوشت های غیرفراوری شده نظیر گوشت گوساله و خوك مصرف می كردند، ۳ درصد بیشتر با خطر بیماری قلبی و سكته مواجه بودند.
در مورد گوشت مرغ رابطه حتمی یافت نشد و احتیاج به مطالعات بیشتر در این حوزه است. اما هیچ رابطه ای بین مصرف گوشت ماهی و بالا رفتن خطر بیماری قلبی و سكته یافت نشد.
به گفته آلن، هرچقدر میزان مصرف گوشت قرمز و فراوری شده توسط فرد بیشتر باشد، ریسك مبتلا شدن به بیماری قلبی، سكته و مرگ زودهنگام بیشتر خواهد بود.
محققان وجود میزان بالا چربی های اشباع شده و سدیم را عامل احتمالی این رابطه می دانند.

1398/11/26
21:15:51
5.0 / 5
927
تگهای خبر: بهداشت , سالم , غذا , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر